📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pany moje kochane... Nawet najhardziejsze wideło na zakazanym dziale, czy to dekapitacje, czy fekalia, czy sekcje na żywca, nie sprawiły, aby. poczuł taką wewnętrzną bezsilność, złość a jednocześnie zażenowanie tym co sie odpierdala w filmiku... TO! To jest prawdziwy hard! Obejrzeć to i nie jebnąć facepalma, to się nazywa być niewzruszonym!
Na harda z tym...
Na harda z tym...
@up
...chyba cie pojebalo, jak myslisz, ze ktos to obejrzy...
...chyba cie pojebalo, jak myslisz, ze ktos to obejrzy...
oh mein gott... jeszcze ten kanał nie zdechł śmiercią naturalną?
Pierwsze 10 odcinków było świeże, fajne i zabawne a kolejne 10 znośne ale później coraz większe dno i wodorosty. Wszystko robione na siłę.
Pierwsze 10 odcinków było świeże, fajne i zabawne a kolejne 10 znośne ale później coraz większe dno i wodorosty. Wszystko robione na siłę.
To oni jeszcze to kręcą? Że im się chce...
Kręcą i kręcić będą póki mają tyle ameb intelektualnych pod ręką. Toż to wystarczy (to nie uprzedzenie) spojrzeć na poszczególnych jegomości aby z 95% prawdopodobieństwem trafności, przyjąć że do szkoły to oni uczęszczali wyłącznie w celach towarzyskich. Millenialsi w dupę kopani.
Banda pierdolonych debili. Nie chce mi się, kurwa, wierzyć, że ludzie są tak głupi.
Jaczuro napisał/a:
To oni jeszcze to kręcą? Że im się chce...
Dopóki mają z tego mamonę dopóty będą kręcić i sobie własny Rzym pod Sosnowcem postawią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów