bardzo mądrze xd wiesz że misie nie potrzebują drabiny żeby wspiąć się bez problemu na drzewo?
Jakbyś miał strzelbę wycelowaną prosto w facjatę to tez byś sobie poszedł.
Niejeden czarnuch i tego by nie zrozumiał
Jakbyś miał strzelbę wycelowaną prosto w facjatę to tez byś sobie poszedł.
Ja bym poszedł raczej w każdą stronę, jaką pokazałby mi właściciel strzelby. Natomiast misio pod tym względem jest głupi i chyba nie wie co to jest strzelba. Dla niego to patyk trzymany przez smakowity kąsek ewentualnie zagrożenie dla młodych. Kiedyś oglądałem jakiś program o miśkach. Przed brunatnym jakoś można się obronić wrzeszcząc, rzucając mu torbę czy plecak z jedzeniem, próbować uciec itp. Grizli też jakoś tam może cię olać jak nie ma potrzeby coś zjeść czy nie jest to samica z małymi. Natomiast spotkanie z misiem polarnym pozostawia parę chwil na modlitwę, jeśli jesteś wierzący.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Ja bym poszedł raczej w każdą stronę, jaką pokazałby mi właściciel strzelby. Natomiast misio pod tym względem jest głupi i chyba nie wie co to jest strzelba. Dla niego to patyk trzymany przez smakowity kąsek ewentualnie zagrożenie dla młodych. Kiedyś oglądałem jakiś program o miśkach. Przed brunatnym jakoś można się obronić wrzeszcząc, rzucając mu torbę czy plecak z jedzeniem, próbować uciec itp. Grizli też jakoś tam może cię olać jak nie ma potrzeby coś zjeść czy nie jest to samica z małymi. Natomiast spotkanie z misiem polarnym pozostawia parę chwil na modlitwę, jeśli jesteś wierzący.
Na "shithead" jak się zatrzymał i obrócił heheheh
Ta, nagrywający jaki cwaniak. Miś się odwraca a ten dopiero mu wrzuca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów