Gdyby to czarny tak uciekał, można byłoby to wyjaśnić ucieczką do bicza , ale szczerze to nie wiem o co tu zapierdala.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Gdyby to czarny tak uciekał, można byłoby to wyjaśnić ucieczką do bicza , ale szczerze to nie wiem o co tu zapierdala.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facet ma chyba jakąś traumę z dzieciństwa. Może molestujący go wujek robił mu "słonika".
To najlepszy combo-cios ze wszystkich sztuk walki, tak jak hak (czy tam podbródkowy) w Mortal Kombat.
Czemu ucieka? A ty byś chciał się bić z chorym umysłowo który może jeszcze cię pogryzie a potem może nawet wydyma w oko czy ucho?
Magnic napisał/a:
Czemu ucieka? A ty byś chciał się bić z chorym umysłowo który może jeszcze cię pogryzie a potem może nawet wydyma w oko czy ucho?
Naprawdę czasami zastanawiam się czy niektórzy nie zostawiają po prostu zalogowanego sadola i ich młodsze rodzeństwo pisze te idiotyzmy, bo jak 19-latek ma tak marne wypowiedzi to współczuję rodzicom.
Prowokator napisał/a:
Naprawdę czasami zastanawiam się czy niektórzy nie zostawiają po prostu zalogowanego sadola i ich młodsze rodzeństwo pisze te idiotyzmy, bo jak 19-latek ma tak marne wypowiedzi to współczuję rodzicom.
Chyba nigdy nie miałeś do czynienia z chorymi umysłowo i to takimi ciężko chorymi. Oni są nieprzewidywalni.
Oraz wiesz... Nie każdy musi być dorosły i poważny. Ja się wydurniam bo taki jestem. Lubię robić z siebie durnia i może za parę lat będziesz się śmiał ze mnie na scenie jako komika .
Magnic napisał/a:
Chyba nigdy nie miałeś do czynienia z chorymi umysłowo i to takimi ciężko chorymi. Oni są nieprzewidywalni.
Oraz wiesz... Nie każdy musi być dorosły i poważny. Ja się wydurniam bo taki jestem. Lubię robić z siebie durnia i może za parę lat będziesz się śmiał ze mnie na scenie jako komika .
albo jako chorego umysłowo
czumulunga napisał/a:
albo jako chorego umysłowo
Dojebałeś jakby ci kto za to płacił... gdzie można się zapisać na taki zarobek?
Magnic napisał/a:
Dojebałeś jakby ci kto za to płacił... gdzie można się zapisać na taki zarobek?
U mnie, ale jesteś chujowy, więc cie nie chcę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów