📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak kurwa dawaj medialnie dalej , a niedługo rząd zacznie sprawdzać czy typowy Polak klasy średniej jest w stanie przeżyć mając 5 kg worek gruzu .
My żryjmy gówno po to żeby Niemiec mógł wpierdalać delikatesy .
Nie dla psa kiełbasa
My żryjmy gówno po to żeby Niemiec mógł wpierdalać delikatesy .
Nie dla psa kiełbasa
Witaminy "Centrum" są niebieskie
31 zł to ja dziennie podatku na te kurewskie państwo oddaje !
Tusk to pedał a jeszcze zobaczycie że za takie grosze bedziecie zapierdalać i jeść
dieta bez cukrow? Przeciez ziemniak w 1/5 sklada sie z samego cukru.
niech sobie kwaterę zmieni bo ma zbyt kozacką kuchnię, żeby udawać że mu na życie nie starcza. pies jeden, sławy się zachciało.
Ta, kurwa! w trzy tygodnie schudł 8 kilo. Po pół roku zniknąłby całkowicie. Czyli, kurwa się nie da!
Lepiej, żeby ktoś z jointem do niego nie przyszedł ;D
Strasznie mnie wkurwiają takie eksperymenty, bardziej pedalskie niż Justin Biber. A jak by sobie zrobił łuk i polował na wiewiórki w lesie to by wydał tylko 15zł. A jak by uzupełnił dietę jeszcze o zielsko z trawnika to by nic nie wydał. Kurwa tak można żyć jak cały dzień się nic nie robi, leżąc na kanapie ,oglądając seriale i chodząc na max pedalskie studia ,gdzie nawet nie trzeba przychodzić na zajęcia. Te 120 kilko to chyba nabił żywiąc się energią ze słońca. I potem chodzą takie cymbały po uczelni i się chwalą na cały wydział jaki on nie jest przejebany i co on nie cierpiał za swoje Hipsterstwo !
To ja proponuje 1,50zł dla naszych p_osłów. Niech mają ścierwojady!
RevolutionGFX napisał/a:
Lepiej kurwa żeby tusk tego nie zobaczył..
Przecież to TVN. Tusk pewnie sponsorował całą akcję żeby już oswajać społeczeństwo
A gaz, prąd, woda, kosmetyki, papier do dupy, bileciki?
Same te jego witaminki z 30zł kosztują także niech nie pierdolą manipulanci.
Same te jego witaminki z 30zł kosztują także niech nie pierdolą manipulanci.
No jak to, za resztę płaci mamusia i tatuś i tam tez pewnie popierdala na obiadek:D. Ja bym tak nie przeżył, bo jednak po treningu w piłkę trzeba coś opierdolić, i przed tez żeby mieć siłę biegać(tylko kilak godz przed, półgodzinny posiłek przed bieganiem grozi porzyganiem, testowane). Wiec ni chuja nie da się wyżyć za 30 zł za miecha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów