📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Lepiej kurwa żeby tusk tego nie zobaczył..
Jakim trzeba być debilem żeby na tej szerokości geograficznej dać dziecku na imię Kewin?
TVN pokazuje, że w naszym kraju nie jest tak źle, skoro da się przeżyć za złotówkę, bo życie jest tanie, nie mówiąc o tysiącu złotych, który zarabia jakieś 70 % Polaków. Kolejny sposób, żeby zrobić dla ludzi gówno z mózgów i wmawiać, że życie jest tanie. Ale czego można się spodziewać po Tusk Vision Network.
mam nadzieję że mój szef ma wyjebane na filmiki w sieci i telepudło
w pracy (fizycznej) spędzam 8 godzin (co najmniej)
mam nadzieję że mój szef ma wyjebane na filmiki w sieci i telepudło
Nap Limak napisał/a:
TVN pokazuje, że w naszym kraju nie jest tak źle, skoro da się przeżyć za złotówkę, bo życie jest tanie, nie mówiąc o tysiącu złotych, który zarabia jakieś 70 % Polaków. Kolejny sposób, żeby zrobić dla ludzi gówno z mózgów i wmawiać, że życie jest tanie. Ale czego można się spodziewać po Tusk Vision Network.
Tusk ma rację życie jest bardzo tanie. Szkoda że dla osób zarabiających 5000zł na miesiąc.
Nie mogę się doczekać kiedy ten rudy kutas wreszcie przestanie być premierem.
do tego powinien policzyć z użycie gazu i wody
a kto płaci za gaz i viagrę?
Kewin sam w akademiku.
ja na sniadanie wydalem dzisiaj 20zł Tusk juz to widzial koles robi to na jego zlecenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów