wymagany podstawowy angielski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co za skurwiel z tego telemarketera... Skaczącemu z mostu pewnie by kamień próbował sprzedać...
master2711 napisał/a:
Co za skurwiel z tego telemarketera... Skaczącemu z mostu pewnie by kamień próbował sprzedać...
masz kłopoty z angielskim?
Ja tam pracuje w Call Center na kampanii Orange, ale aż takich akcji nie mamy ;D
Purecowstyle napisał/a:
masz kłopoty z angielskim?
No raczej Ty masz problemy.
Marketer chciał, by Mr. Mabe odłożył samobójstwo do następnego dnia (bo do wieczora ułożył by umowę i dał do podpisania), albo chciał wyciągnąć od Toma kontakt do kogoś z rodziny, by oni skorzystali z okazji i pochowali go z pomocą firmy w której interesie dzwonił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów