W Kolumbii specjaliści od marketingu z firmy "Purpurata" doszli do wniosku, że nie ma sensu reklamować bielizny w telewizji czy na billboardach płacąc przy tym horrendalne sumy pieniędzy. Zamiast tego ubrali piękne modelki w ich produkty i wyszli z reklamą bezpośrednio do klienta...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Szarpałby jak Reksio szynkę
Tłuste kobiety i tak powiedzą, że to photoshop..
dnb napisał/a:
Takie reklamy mógłby cały dzień oglądać z piwem w ręku
Wiem, wiem...a drugą miętosiłbyś zaskrońca niechybnie....
Biorę wszystko, na ostro, z dostawą do domu
To jest jawna dyskryminacja. Co z modelkami, do których ciotka przyjechała?
Zastanawialiście się kiedyś jakie jest marzenie 99% kobiet? Być pustym popychadłem, typowym wieszakiem na szlafrok, który musi zrobić wszytko byle sprzedać kawałek szmaty i to bez szemrania czy kręcenia nosem, a całe to przedsięwzięcie tylko po to, ażeby na starość móc się nawpierdalać do woli bez ruszania rączkami ambitne te baby trzeba przyznać
No i to są kobitki a nie jakieś wysuszone kabanosy biegające po wybiegu
No, ale jak typowe modelki nie wyglądają bo jest gdzie klapsa dać i za co złapać.
Aż boję się pomyśleć jak wyglądają reklamy środków na biegunkę...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów