📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To ściema jest a wy łykacie jak pelikany maskra
koleś ma zwykły przeprost łokcia... a tu pół sadola pierdoli coś o połamaniach...
adekbws napisał/a:
Czytam komentarze i czytam, z coraz większym niedowierzaniem ilu większych debili/dziedzi jest na sadisticu niż ten typ co to nagrał
Tak to fejk... Kto miał takiego kumpla co tak potrafi w szkole niech klika piwo :p
Ja miałam kumpla, który potrafił odwrócić powieki na drugą stronę bleeeee
bercisko napisał/a:
Zerwanie ścięgna przy robieniu pompki? Ważąc max 55kg? Z czego oni robią ich dzisiaj?
Z plasteliny
sensualna napisał/a:
przecież to fejk
Kurwa nie wierzę. Podniecają się fejkiem...
Kto miał takiego kumpla co tak potrafi w szkole niech klika piwo :p
Może kurwa kto miał takiego kumpla daje piwko, kto nie miał daje komcia a kto jebał ci matkę daje subka? Portale ci się pojebały
Nine, ten, never sleep again.
Kormork napisał/a:
Tak się kończy dzisiejsza dieta cukiereczkowa lub experymenty typu weganizm
albo przeprost, pewnie gdybyś wyszedł z piwnicy na siłke chociaż raz ulańcu to byś wiedział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów