📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najlepiej było by obronić własną cywilizacje, ale gdyby przypadkiem upadła z głupoty, zawsze jest "Reset" w postaci Islamu. Katolicy wprawdzie mieliby wyższe podatki, ale za to można napierdalanie feministek, pedałów, żydów, murzynów i lewactwa jest tam na porządku dziennym.
janlew napisał/a:
"Reset" w postaci Islamu
Eeee, ja tam bym wolał już w ostateczności ten faszyzm i totalitaryzm, rozjebałoby się wszystkich, maszynkę wojenną zatkałoby się ciałami i reżim by upadł pod własnym ciężarem.
ach ci prawicowi geniusze tu pan abdul dobry zaraz wyzwa od kozojebcy .. straszne w mozgu problemy ze swiatem macie
Gdzie jest oryginał tego wpierdolu ja się pytam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów