.. własnych szczochów ? Prawdopodobnie nigdy nie wykorzystacie tej sztuczki. Ale na wypadek, gdybyście znaleźli się w sytuacji wymagającej wykorzystania tak nietypowej wiedzy lub po prostu zabrakłoby Wam tematów do rozmów przy piwie, warto zapoznać się z instrukcją godną Beara Gryllsa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Nastepny filmik bedzie jak zbudowac schronienie z gowna?
ten_tego napisał/a:
(2:25) rzekę tam miał i babrał się własnymi szczochami... aha.
Wyobraź sobie, że jesteś na pustyni i jedyną cieczą jaką masz to mocz. Miał to pokazać przy użyciu wody i powiedzieć, że można też użyć moczu? Ilu by uwierzyło? A z drugiej strony, może to z wodą nie działa.
Co za gość, skoro potrafi zmienić szczyny w wode (jak w 1:48 minucie filmu) to czemu nie mógł rozpalić ognia swoimi nadprzyrodzonymi siłami?
po pierwsze trzeba mieć folię, dobre słońce kartkę z wydrukowanym czarnym pasem, który pochłania promienie bo białego papieru, który odbija już by nie podpalił, poza tym co to za urywki w kadrach już widzę jak tam zapalniczką sobie pomógł także są lepsze pomysły jak w ciężkich warunkach rozpalić ogień.
Próbowałem, działa
"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
A co kurwa w sytuacji, jak nie masz butelki i jabłka zawiniętego w tą pojebaną folię?
@up to wypijasz
Jesteście tak głupi, że myślicie że tu są potrzebne szczyny? Tu chodzi o to zeby w tym woreczku była byle jaka ciecz. Tylko ze szczynami to by takiej kariery nie zrobiło.
Wole zapałki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów