📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego firmówka tej klasy ma czujnik zbliżeniowy - redukuje moc w takich sytuacjach. Przed twarzą i oczami pewnie też.
Idziesz się wysrać w lesie po ciemku odkładasz latarkę i las zaczyna świecić sam zanim pierdniesz
Przydałoby się podczas przesłuchania na komendach jak się bastiany na gorącym uczynku za rękę złapani stawiają. Najpierw jedno oczko a później chwila na zastanowienie czy delikwent zmienił zdanie.
Czyli ten myk działa tylko w lesie...
Olight X7R Marauder polecam - ma czujnik, ale tez gdy pod czujnik nie podlozy sie kartki, to mozna smialo podpalic cokolwiek sie nawinie.
(12k lumenow w drugim trybie turbo)
(12k lumenow w drugim trybie turbo)
a w instrukcji obslugi - uwaga - czas pracy na 100% naladowanych bateriach wynosi 55 sekundy
Miałem kiedyś kolegę, który chciał sprawdzić ile wytrzyma bez mrugnięcia oczami jak ktoś będzie świecił Mu w oczy latarką
Szkoda że nie miałem takiej latarki wtedy.
Pomyśleć że idziesz sobie po zmroku a sąsiad chce sprawdzić kto łazi po okolicy.
Wracasz do domu niewidomy bo sąsiedzi zawsze jebią latarkami po oczach
Szkoda że nie miałem takiej latarki wtedy.
Pomyśleć że idziesz sobie po zmroku a sąsiad chce sprawdzić kto łazi po okolicy.
Wracasz do domu niewidomy bo sąsiedzi zawsze jebią latarkami po oczach
dużo szybciej by rozpalił używając ogniwa z latarki, a co jeśli nie ma gazety w lesie i wszytko jest mokre ?
Hrabia Drapula napisał/a:
dużo szybciej by rozpalił używając ogniwa z latarki, a co jeśli nie ma gazety w lesie i wszytko jest mokre ?
to sobie wodę zagotuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów