18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lolo18 2014-11-16, 18:35 7
No i jaki to ma sens? Żeby nie usłyszał przeciwnik jak rozpinam rzepę mam drzeć mordę pewnie mnie nie usłyszy nie?
Zgłoś
NiedźwiedzioGłowy 2014-11-16, 18:38 147
@up

O kurwa, mamy tu konesera dobrych żartów.

Btw. myślałem, że ciachnie pasek nożem. Piwko za zaskoczenie.

Fortes soli, fortiores una.
Zgłoś
zsakuł 2014-11-16, 18:43 44
Lolo18 napisał/a:

No i jaki to ma sens? Żeby nie usłyszał przeciwnik jak rozpinam rzepę mam drzeć mordę pewnie mnie nie usłyszy nie?

Jejku, jakie Twoje myślenie jest ograniczone. To oczywiste że wróg nasłuchuje szmerów, ruchów itp. Odpinanie rzepa to właśnie coś takiego. to dzwięk, któy od razu przykuje uwagę. Natomiast krótki krzyk jest tak niespodziewany i irracjonalny, że wróg nawet nie pomyśli, że w tym czasie odpinasz rzep. A najważniejsze nie jest czy wróg Cię usłyszy. Tylko czy usłyszy rozpinany rzep. A jeśli krzykniesz to za chuja nie wykryje rozpinania rzepka. Pozdro, służyłem kilka lat w służbach specjalnych i dorabiałem u Krzysztofa R. aka Włosy stoją na baczność, więc wiem o czym mówie koleżko.

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Moby_Dick 2014-11-16, 18:53 15
A na niszczycielach i lotniskowcach USS ucza obsluge tak pierdziec zeby pierd wytworzyl tak duza i silna fale, ze ta jest w stanie zawrocic wystrzelone torpedy wroga.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
k................m 2014-11-16, 18:55
Dobre. Pytanie jaki idiota to wprowadził do sił zbrojnych. No i my oczywiście też skopiowaliśmy.
Piwo.
Zgłoś
M................s 2014-11-16, 18:56
Lolo18
Film i ten sposób na rzep rozjebał mnie
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2014-11-16, 19:18 1
Tak się bezprzypałowo otwiera piwo w puszce. Tylko zamiast drzec mordę wykonuje się kaszlnięcie.
Zgłoś
Aruś 2014-11-16, 19:32 36
Dobry sposób na otwarcie paczki czipsów w kinie
Zgłoś
baaldigart 2014-11-16, 19:39
Czyli to w jakiś sposób miało być śmieszne?
Zgłoś
ajeinot 2014-11-16, 19:41 6
zsakuł napisał/a:

Jejku, jakie Twoje myślenie jest ograniczone. To oczywiste że wróg nasłuchuje szmerów, ruchów itp. Odpinanie rzepa to właśnie coś takiego. to dzwięk, któy od razu przykuje uwagę. Natomiast krótki krzyk jest tak niespodziewany i irracjonalny, że wróg nawet nie pomyśli, że w tym czasie odpinasz rzep. A najważniejsze nie jest czy wróg Cię usłyszy. Tylko czy usłyszy rozpinany rzep. A jeśli krzykniesz to za chuja nie wykryje rozpinania rzepka. Pozdro, służyłem kilka lat w służbach specjalnych i dorabiałem u Krzysztofa R. aka Włosy stoją na baczność, więc wiem o czym mówie koleżko.

i skończyłeś na sadisticu z jakimś gibusowym avatarem:D
Zgłoś
rjinswand 2014-11-16, 19:43
@Aruś
Na pewno lepszy niż jebani ninja co się kitrają i otwierają paczkę powolutku przez 5 minut myśląc, że nikt ich nie słyszy...
Zgłoś
~żułw 2014-11-16, 20:06 4
ja jak otwierałem rzepe na wojnie to był hardkor, miałem w sakiewce na rzepe kondona i musiałem po cichu wyjąć, szczeliłem z bazuki w powietrze i nikt sie nie skapnął ale tego typa też dobry sposób

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
Seffir 2014-11-16, 20:19 4
zsakuł napisał/a:

Pozdro, służyłem kilka lat w służbach specjalnych i dorabiałem u Krzysztofa R. aka Włosy stoją na baczność, więc wiem o czym mówie koleżko.

A wiek Twój 22 lata sądząc po profilu....
Od podstawówki w Specjalach a u Krzysia R. to chyba po podwórku latałeś
Zgłoś
k................m 2014-11-16, 20:20
rzepe, kondona, szczeliłem - jezdeź moczny jakt sqrfysyn.

@baaldigart - tak, to jest śmieszne. Tylko najpierw trzeba wiedzieć o co chodzi. Zamek powoli rozepniesz bez żadnego hałasu, guziki tym bardziej. Ale już rzepa za chuja, tak samo jak napy. A to przecież umundurowanie bojowe żołnierzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów