O kurwa, mamy tu konesera dobrych żartów.
Btw. myślałem, że ciachnie pasek nożem. Piwko za zaskoczenie.
Jejku, jakie Twoje myślenie jest ograniczone. To oczywiste że wróg nasłuchuje szmerów, ruchów itp. Odpinanie rzepa to właśnie coś takiego. to dzwięk, któy od razu przykuje uwagę. Natomiast krótki krzyk jest tak niespodziewany i irracjonalny, że wróg nawet nie pomyśli, że w tym czasie odpinasz rzep. A najważniejsze nie jest czy wróg Cię usłyszy. Tylko czy usłyszy rozpinany rzep. A jeśli krzykniesz to za chuja nie wykryje rozpinania rzepka. Pozdro, służyłem kilka lat w służbach specjalnych i dorabiałem u Krzysztofa R. aka Włosy stoją na baczność, więc wiem o czym mówie koleżko.
Jejku, jakie Twoje myślenie jest ograniczone. To oczywiste że wróg nasłuchuje szmerów, ruchów itp. Odpinanie rzepa to właśnie coś takiego. to dzwięk, któy od razu przykuje uwagę. Natomiast krótki krzyk jest tak niespodziewany i irracjonalny, że wróg nawet nie pomyśli, że w tym czasie odpinasz rzep. A najważniejsze nie jest czy wróg Cię usłyszy. Tylko czy usłyszy rozpinany rzep. A jeśli krzykniesz to za chuja nie wykryje rozpinania rzepka. Pozdro, służyłem kilka lat w służbach specjalnych i dorabiałem u Krzysztofa R. aka Włosy stoją na baczność, więc wiem o czym mówie koleżko.
i skończyłeś na sadisticu z jakimś gibusowym avatarem:D
Na pewno lepszy niż jebani ninja co się kitrają i otwierają paczkę powolutku przez 5 minut myśląc, że nikt ich nie słyszy...
Od podstawówki w Specjalach a u Krzysia R. to chyba po podwórku latałeś
@baaldigart - tak, to jest śmieszne. Tylko najpierw trzeba wiedzieć o co chodzi. Zamek powoli rozepniesz bez żadnego hałasu, guziki tym bardziej. Ale już rzepa za chuja, tak samo jak napy. A to przecież umundurowanie bojowe żołnierzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów