Na trasie Pieńsk-Zgorzelec grupa Romów zatrzymywała przypadkowych kierowców i sprzedawała im piękne, żółte sygnety. Swoich potencjalnych klientów informowali, że nie mają pieniędzy na paliwo, a oferowany w zamian z pomoc towar jest wykonany ze szczerego złota . Tuż po godzinie 11:00 zatrzymała ich zgorzelecka policja. Przy handlarzach znaleziono 3 sygnety wykonane najprawdopodobniej z tombaku, a przy podróżującej z nimi kobiecie pokaźny plik banknotów Euro. Zapis wideo jednej z takich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
Nie Rumuni tylko te cygańskie brudy. Kto twierdzi, że to jedno i to samo to jest wielce tępy i ograniczony. W skrócie - jest debilem.
Nie wierzyłbym z miejsca. Dlaczego? Cyganie of course.
Ja kutasów spotkałem przed Cieszynem po stronie Czeskiej, pod koszulą miał sweter, a za "złoto" chciał 200euro. Po chwili negocjacji odjechałem. Mogłem zgłosić to na granicy, szkoda że tego nie zrobiłem. Teraz mam wyrzuty sumienia przez to
To są cyganie a nie Rumuni. Poznałem niedawno ładniutką Rumunkę. Ma na imię Andra.
Piwo jest jakbym spotkał tego gościa co ich tak załatwił postawiłbym mu flaszke ...
ja kiedyś za 50zł kupiłem od nich 3 takie pierścienie tak samo mnie naciągali jak na filmie że na paliwo nie mają całe szczęście sprzedałem to jubilerowi za 75zł po 25zł za szt
ta sama grupa romow mnie zatrzyala hahaha widac dzialaja ostro
Świetna postawa obywatelska - piepszone indyjskie ścierwa z najniższej kasty.
Nie chciało się guwna wybierać w Indiach to kradną w europie a lewaki zabierają nam prawo by ich zabijać.
Nie chciało się guwna wybierać w Indiach to kradną w europie a lewaki zabierają nam prawo by ich zabijać.
hah dokładnie te same brudasy chcieli mi sprzedać jakiś sygnet w Jankach. Najlepsze jest to że nie mieli na powrót do domu za granice a chcieli raptem 50zł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów