Na trasie Pieńsk-Zgorzelec grupa Romów zatrzymywała przypadkowych kierowców i sprzedawała im piękne, żółte sygnety. Swoich potencjalnych klientów informowali, że nie mają pieniędzy na paliwo, a oferowany w zamian z pomoc towar jest wykonany ze szczerego złota . Tuż po godzinie 11:00 zatrzymała ich zgorzelecka policja. Przy handlarzach znaleziono 3 sygnety wykonane najprawdopodobniej z tombaku, a przy podróżującej z nimi kobiecie pokaźny plik banknotów Euro. Zapis wideo jednej z takich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na wlocie do Częstochowy od strony Wawy widziałem identyczną sytuację....
sadistic.pl/rumunskie-zloto-okazyjnie-litosci-vt93578.htm tu podobna historia. każdy orze jak może
Wypieprzyć ich z naszego kraju
Marna, wczoraj ten filmik poleciał, za było.pl
haha spotkalem huja rok temu na obwodnicy w krakowie ten sam krawat mial nawet:D
P@N K@C napisał/a:
Marna, wczoraj ten filmik poleciał, za było.pl
Poleciał ponieważ nie było tekstu opisującego zawartość, więc nie pierdol.
Na wjeździe do warszawy od katowic gdzieś ok 20km przed warszawą miałem taką akcje.
Jakiś stary mercedes c180 na niemieckich blachach machał ręką na poboczu. Zatrzymałem się i mi napierdala 'you speak english? no money for petrol' w kółko tylko te pare wyrazów.
Dał mi jakąś 'wizytowke' wydrukowana na zwykłej kartce papieru i wyciętą nożyczkami i pierdoli ,że do domu w niemczech nie dojedzie i potrzebuje kasy i mi moze sprzedac 'złoty' sygnet. Z litości chciałem mu dać 10l benzyny bo mam kanister aby dojechał na stacje ale ten tylko 'mony, mony, mony. gold ring 1 tałzend ojro mi baj im dojczland. ju baj for 200 zlotych'.
Skończyło się tak samo jak na filmie czyli zadzwoniłem na policje i gościowi uniemożliwiłem odjechanie bo chciał spierdolić jak wyjąłem komórke.
Jakiś stary mercedes c180 na niemieckich blachach machał ręką na poboczu. Zatrzymałem się i mi napierdala 'you speak english? no money for petrol' w kółko tylko te pare wyrazów.
Dał mi jakąś 'wizytowke' wydrukowana na zwykłej kartce papieru i wyciętą nożyczkami i pierdoli ,że do domu w niemczech nie dojedzie i potrzebuje kasy i mi moze sprzedac 'złoty' sygnet. Z litości chciałem mu dać 10l benzyny bo mam kanister aby dojechał na stacje ale ten tylko 'mony, mony, mony. gold ring 1 tałzend ojro mi baj im dojczland. ju baj for 200 zlotych'.
Skończyło się tak samo jak na filmie czyli zadzwoniłem na policje i gościowi uniemożliwiłem odjechanie bo chciał spierdolić jak wyjąłem komórke.
Ja pierdole, czemu ludzie nie rozróżniają Rumuna od Roma? Rumun (dawniej Wołoch) to mieszkaniec Rumunii, Rom to Cygan, który nie ma swojego kraju i tylko pasożytuje. Nauczcie się tej różnicy i przestańcie obrażać Rumunów i nie NIE JESTEM RUMUNEM, ale mnie wkurwia ta ignorancja.
Co do tematu, to jak wiele razy już wspominałem, wypierdolić nie pracujących Cyganów/Romów, czyli de facto 99% z Polski i będzie po problemie.
Co do tematu, to jak wiele razy już wspominałem, wypierdolić nie pracujących Cyganów/Romów, czyli de facto 99% z Polski i będzie po problemie.
Spotkałem kiedyś takiego kantującego chuja na trasie Piła <-> Koszalin (tuż przed miejscowością Lotyń). Zatrzymałem się i pytam o co chodzi, a ten ta sama gadka, żeby mu dać kilka złotych na paliwo, to odda nawet swój pierścień. No to ja wyciągam 10PLN z portfela i łapie za ten jego tombakowy ring - mina cygana bezcenna ;D Od razu koleś mówi że za mało, żeby co najmniej 50PLN za taki pierścień, no to ja biorę swoją 10 i jadę dalej w trasę
Jebane cyganusy... co jak co, ale w takich sytuacjach dziękuję całemu światu, że Polacy to rasiści.
Jebane cyganusy... co jak co, ale w takich sytuacjach dziękuję całemu światu, że Polacy to rasiści.
pawel-jwe napisał/a:
Nie mogę tego rozszyfrować. Dlaczego dziękujesz całemu światu za to, że Polacy to rasiści?
Grrr dlaczego dałeś cenzure temu dzieciakowi na ryj ? Pedobear nie będzie zadowolony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów