📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł mu chociaż przyjebać tak, żeby spadł z krzesła ...
Symeon napisał/a:
Jak się czuję gdy widzę kogoś palącego
Bugini napisał/a:
Czujesz strumień wody na twarz i lekkiego liścia
Czytaj ze zrozumieniem
Czujesz się jakbyś stał pośród drzew ze szlauchem a następnie uderzał z liścia, nie robiąc tego
Kurwa jeszcze parę lat temu można było w knajpach palić, ale teraz chuj niszczyć palaczy... A chuj wam w oczy i wiatr w dupę! Sami wciągacie białe specyfiki albo łazicie po miastach napierdoleni jak murzyn po pierwszym bananie.
Od takiej pizdy dostać w twarz, to już na prawdę trzeba się poniżyć.
Dam tobie rade- zamknij dupę i nie wdychaj bo w przeciwnym razie smród przemieszcza Ci się po kręgosłupie do mózgu i oto tak rodzą się Twoje gówniane tematy.
tranzystor napisał/a:
Od takiej pizdy dostać w twarz, to już na prawdę trzeba się poniżyć.
Ale mu dojebałeś :O
Chujtam, paliłem około 15 lat 2 paczki dziennie i nie przeszkadza mi teraz jak ktoś pali obok. Tylko cipom przeszkadza dym i zanieczyszczenie powietrza jak i efekt cieplarniany
90luckypl napisał/a:
Kurwa jeszcze parę lat temu można było w knajpach palić, ale teraz chuj niszczyć palaczy... A chuj wam w oczy i wiatr w dupę! Sami wciągacie białe specyfiki albo łazicie po miastach napierdoleni jak murzyn po pierwszym bananie.
No i chuj, że łażą. Bo dopóki nie smrodzą innym (bo to śmierdzi jak gówno) to o co chodzi? Dziwne, żebym miał się cieszyć jak w knajpie siedząc, rozmawiając z kimś czy jedząc ktoś miałby mi w gębę dmuchać smrodem. Nie po to nie zaczynałem palić tego świństwa, żeby to wąchać. I dopóki tego nie czuje to możecie swoje własne zdrowie i kasę przepierdalać, no i cześć.
@up: A jak ci pierdnę pod ryj to też będziesz cipa jak będzie ci to przeszkadzać?
Jednak, w przeciwieństwie do srefektu cieplarnianego - palenie to syf.
Libertarianin w środku mnie - niech naiwni samodestruktorzy palą, napędzają przemysł tytoniowy, ale jest to używka wyjątkowo swaggerska i społeczna, ile osób nie zaczęło palić, bo ziomki paliły? :wink:
Mało komu wystarczy kilka fajek na spróbowanie z ciekawości.
Libertarianin w środku mnie - niech naiwni samodestruktorzy palą, napędzają przemysł tytoniowy, ale jest to używka wyjątkowo swaggerska i społeczna, ile osób nie zaczęło palić, bo ziomki paliły? :wink:
Mało komu wystarczy kilka fajek na spróbowanie z ciekawości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów