Ale brednie. Kazdy ma swoje racje i mowi, ze to potwierdzone naukowo.
Bedziecie pierdolic o testach IQ przeprowadzonych na roznych rasach? No to chuj wam w dupe. Dalej sobie zryjcie ta papke i sie cieszcie, ze jestescie mega blyskotliwi.
Pare faktow:
Najwiecej starozytnych wynalazkow to dzielo chinoli. Nawet jesli cos sie przypisuje europejczykom, to zdarzalo sie, ze 1500 lat wczesniej jakis zoltek juz z tego korzystal.
Murzyni byli lapani i zmuszani do niewolnictwa (sporo cwanych bialasow przez to zginelo, dobrze chujom), bo byli gorzej rozwinieci (moze kierowali sie wyzszym IQ biegajac za guzcami, niz bialasy ogarniajac coraz to nowe rzeczy?!).
Nawet teraz, kiedy od wielu lat murzyni sa traktowani jak ludzie, wciaz nie maja na koncie zbyt wielu wynalazkow.
Wnioski kurwa. Nie ma badan naukowych, ktore potwierdzilyby teze na to, ze murzyni biegaja szybciej? Niech sobie biegaja i robia na tym hajs, biali i zolci zajma sie technologiami, bo sa INTELIGENTNIEJSI.
Najzabawniejsze jest to, ze ludzie "poprawni politycznie" cisna ich najbardziej. Uwazaja ich za gorszych i twierdza, ze z tego powodu nie mozna ich obrazac. Ja uwazam ich za innych (maja wiele zalet, ktorych nie posiadaja biali czy zolci, chociazby wieksza faje), to ze sa mniej inteligentni nie czyni ich gorszymi!
Chcialbym jeszcze poruszyc temat nazewnictwa belfrow w szkolach srednich. Sam obecnie uczeszczam do takowej (technikum) i stwierdzam, ze nie musze nazywac ich profesorami, dopoki oni nie mowia do mnie per panie milosciwy wladco, bo to sie kurwa nie trzyma kupy.
"okazujemy tak im szacunek jako ludziom od nas starszym i przekazującym nam swoją wiedzę" pamietaj, ze to ludzie, a KAZDY CZLOWIEK musi na szacunek zasluzyc. To ze jest starszy? Chuj mnie obchodzi, to ze jakas franca ze zlamanym kregoslupem moralnym, urodzila sie 20 lat wczesniej niz ja? Przekazuja wiedze? KURWA?! Jak do chuja mozna omowic "Zbrodnie i kare" nie wspominajac o niemieckiej filozofii z tamtych czasow? Lajza nam mowi, ze Raskolnikov chcial sprawdzic, czy jest nadczlowiekiem, czy bedzie czul wyrzuty sumienia po morderstwie, ale nawet slowkiem nie pisnie o filozofii Nietzschego. Kolejny powod zabojstwa to hajs, ale o Marksie tez nie wiem ze szkoly. Chuj w dupe z taka wiedza.
Ja pierdole ale mi wyszlo wypracowanie