ah tak elYto
biedna Polska nie ma prawicy przy korycie, co za strata, i dlatego rzadza nami lewaki pod roznymi przykrywkami, ja pierdole ale macie najebane pod kopulami
wy chyba naprawde wiezycie w to co gadacie o wszechwladzy lewactwa w niedopuszczaniu szlachetnej prawicy do wladzy
Gdybym nie wierzył to bym nie pisał.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.i tak juz zostalem jakis czas temu lewakiem, komuchem wiec co mi tam. wkoncu zgodnie z ich logika kazdy kto nie jest prawicowcem odrazu jest komuchem, poplecznikiem stalina, mao, kima, merkel, i chuj wie kogo jeszcze:)
Nie chcę ciebie martwić ale socjalizm nigdzie nie wyrósł sam. Lenin został nasłany przez Prusy z błogosławieństwem UK, w celu wyłączenia Rosji nie tyle co z Wojny a co z jakiejkolwiek gospodarczej suwerenności i dyktowania warunków wyciągania z niej cennych surowców. Niestety Lenin się zerwał ze smyczy i poważnie potraktował socjalizm robiąc komunizm.
A kiedy doszedł już do władzy rozpoczęła się wywiadowcza inwazja na wszystkie większe kraje i ważniejsze kraje, instalowanie tam agentów do przekabacania lokalnej elity i powolne kształcenie nowych elit socjalistycznych.
Te elity które się nie dały całkowicie komunizmowi były pierwszymi socjalistycznymi elitami np. naziści w Niemczech/Austrii. A potem dołączyli do nich komuniści z czasem kiedy grzechy ZSRS wychodziły na wierzch.
Na przykładzie Róży Luksemburg i wojny domowej w Hiszpanii, widać wyraźnie że socjalizmu tak łatwo się nie łykali ludzie żeby mówić "to tak po prostu jest że ludzie z czasem chcąc socjalizmu".
a to jakie mam poglady polityczno-gospodarcze to juz moja i inna sprawa
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów