.
.
.
.
.
.
.
Prażona cebula.
Oczywiście z dystansem do siebie.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
@Szymszel , zamknij sie , ssij
podoba mi się, daję okejkę
dystans to podstawa, a każdy, kto miast śmiechnąć buldupi w komentach z powodu cebuli, sam jest pierdolonym cebularzem
onion i twoiojcowie jestescie zywymy przykladami spierdolenia sadistica . Tak sadtistic to teraz w wiekszosci gimbusy. teksty na poziomie( siij. daje okejnie smiechnac buldupi. Za samo uzywanie tak zjebanych slow admini powinni tutaj dawac ostrzezenia
Kurwa wszędzie to pierdolenie o cebuli. O cebuli i dystansie do siebie tym razem konkretnie. Ponad tysiąc lat historii Państwa Polskiego (sam nie wiem czy to dobrze napisałem bo z jednej strony przymiotnik a z drugiej nazwa własna), na której kartach zapisaliśmy się wielkimi zwycięstwami, wieszczami znanymi na całym świecie, naukowcami wyprzedzającymi swoje czasy, dumą Polaka walczącego. A tu sobie za symbol obrali cebulę. Rozumiem, że to głupie żarty ale to już nie mogą być te sandałki ze skarpetkami? To mnie jakoś tak nie wkurwia.
Gratuluję autorowi dystansu do siebie. Też chciałbym go tyle mieć, ale jakoś duma mi nie pozwala....
KrisCFC napisał/a:
Z tego co tu wszyscy mówią, sadistic należy już od jakiegoś czasu do właściciela kwejka... także, nie mamy co liczyć na powrót czasów świetności sadola...biada nam, biada...
Tak, już posmarowałem