do działu fekalia za słabe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
do działu fekalia za słabe
No jak czarny mówi że mu to tam śmierdzi to to już musi tam gnić
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
To ta sama kurewka chyba co motocykliste wygrywała
To pod zoofilię podchodzi...
Murzyny podobno jebią koniem ale jak się mało myją to pewnie wysypiskiem śmieci.
@up conderus
Zapomniałeś przecinka postawić.
Zapomniałeś przecinka postawić.
conderus napisał/a:
Za ile PLN wylizalibyście jej cipsko ??? ja już za ok 45000 mógłbym wylizać.
wygrałem ostatnio w jackpocie 105,350 tys. za 30 000 wyliżesz mi dupsko po sraniu i zrobisz lodzika?
Pewnie jebie jak na przystani rybackiej w Dziwnówku w upalne popołudnie?
Widzę że coś takiego jak "godność" to już archaizm
Hehe zauwazyliscie ze zawsze w takich filmikach bo nakryciu denerwuje sie jeden typek a drugi lezy i ma wyjebane ? odrazu widac kto jeszcze nie jest ostatecznym pedalem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów