📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
djoshin napisał/a:
41 s nie widze wtargnięcia normalne wejscie
No żebym Ja też tak na czerwonym normalnie sobie przejechał, gdy Ty będziesz na pasach. Nie szybko, normalnie te 50km/h...
31s jest to przejście bez sygnalizacji, pasy wytarte ale masz znak po prawej stronie, 1:37 również prawidłowo nawet przeprowadził rower,
Standardowo:
Od słoików, dla słoików przez słoiki.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Od słoików, dla słoików przez słoiki.
Każdy kto jeździ po mieście czy to jest Warszawa, Poznań czy Wrocław ma takich głąbów na co dzień na pęczki. Jaranie się tym i robienie filmów to syndrom rudego z blok ekipy.
Seria wciąż trzyma poziom słoika... tego co kiedyś pękł ... Zgadzam się z juzegiem, nuda i szukanie sensacji na siłę
Ufff.... Uratowali zakonnicę przed popełnieniem grzechu przejścia na czerwonym.
warszawiak123 napisał/a:
1:37 również prawidłowo nawet przeprowadził rower,
Tu chyba raczej chodziło o samochody które powinny się zatrzymać a nie jak ten VW prawie po palcach przejechał
niestety u nas jest z tym problem, w innych cywilizowanych krajach nie ma z tym problemu, ludzie przechodzą na czerwony tyle że myślą i zdają sobie z tego sprawę, policja też nie czepia się
Moskwa po stolicy ma zdecydowanie lepsze filmiki, same pierdolnięcia i jop twoju mać, a tu kurwa to żenada i tyle.... piwa nie będzie
00:30 Tam jest przejście dla pieszych. Nagrywający nie popatrzył na znaki (specjalnie dla Was oznaczyłem go oczojebną strzałką w pedalskim kolorze)...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów