Bierzemy wsiarza i jeden gejowóz, otwieramy okna i włączamy najgorsze gówno na dzielni - wszy uciekają szybciej niż z brody Niemena podczas seksu z Wodeckim
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kogo jak kogo ale Ś.P artystów Niemena i Wodeckiego to Ty szanuj koleżko!
@up Autor.
Nick adekwatny do tego co ty tam kurwa wiesz.
Może powiesz że Bednarek napisał tekst, i skomponował melodię do utworu: Dni których nie znamy?
Kiedyś był taki koment na judupie, nie wiem czy to był trol, czy jakiś debil. Napisał że: tekst Bednarka, ale oryginał,
(czyli wyk. Marka Grechuty), lepsze.
Bednarek ur. 10 maja 1991-
M.Grechuta ur. 10 grudnia 1945, zm. 9 października 2006
Nick adekwatny do tego co ty tam kurwa wiesz.
Może powiesz że Bednarek napisał tekst, i skomponował melodię do utworu: Dni których nie znamy?
Kiedyś był taki koment na judupie, nie wiem czy to był trol, czy jakiś debil. Napisał że: tekst Bednarka, ale oryginał,
(czyli wyk. Marka Grechuty), lepsze.
Bednarek ur. 10 maja 1991-
M.Grechuta ur. 10 grudnia 1945, zm. 9 października 2006
Sprzęt grający warty pewnie więcej niż auto, zdobywający nagrody na zlotach i targach ale w tytule trzeba napisać że gejowóz i wsiarz.
Wcześniej tylko laski szczytowały w takich furmankach, teraz pozostałe 55 płci...
a ja
sam lubię głośno słuchać i mam do tego fajny sprzęt,
ale słucham ......Muzyki
takie tam pierdzielenie
może jakiś bardziej zjebany trans da się złapać
a ja
sam lubię głośno słuchać i mam do tego fajny sprzęt,
ale słucham ......Muzyki
takie tam pierdzielenie
Spiderowski napisał/a:
I na ki chuj?!Sprzęt grający warty pewnie więcej niż auto, zdobywający nagrody na zlotach i targach
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów