Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech wejdą tam gdzie trzeba, pogonią kogo trzeba i wystarczy. Po cholerę mają ponosić koszta ci, którzy niczym nie zawinili.
a potem wybrać kogoś kurwa normalnego kto zacznie poprawiać warunki w Polsce?
Jakby ktoś taki był, to nawet na ulice nie trzeba wychodzić. W tym jest problem właśnie.
Rząd nie ma kasy, więc rozpierdolmy całe miasto! OH YEAHHHH! Nie tędy droga. Chcecie, żeby było lepiej, każdy z Was ma przepis na ten kraj? To załóżcie partie. Skoro jesteście tacy wielcy przywódcy, to na pewną Was wybiorą. Nie jestem za PiS'em/PO, ani żadnym innym dupkiem z bandy czworga. Kluczem do sukcesu jest praca u podstaw. Uważał tak Józef Piłsudski, Gabriel Narutowicz, Eugeniusz Kwiatkowski, Władysław Grabski, Roman Dmowski, Ignacy Daszyński i wielu innych wybitnych mężów stanu. Zmienimy swoje beznadziejne nastawienie, że jeśli coś jest Polskie, to słabe i do dupy. Zacznijmy do ciężkiej cholery robić chociaż małe coś. NA zmianę rządu niejednokrotnie przyjdzie jeszcze okazja, to ci śmierdziele są dla Nas, a nie My dla nich!
"Raz zdobytej władzy nie oddamy nigdy!" - Władysław Gomułka, przemówienie 1945
niewyedukowanym przypominam tylko że PRL nigdy w Polsce nie został rozliczony !!
to ch*ja wiesz
mało czytasz, mało wiesz
radzę się zapoznać ze styczniowym raportem CIA z 2007r na temat prowadzenia strategii wojny ekonomicznej.
Bardzo ciekawa praca. Mówi jak prowadzić wojny i niszczyć gospodarki przeciwnych i wrogich sobie państw.
Niestety ale aby prowadzić wojny typu Economic Games trzeba posiadać duży kapitał.
Komu mogą służyć takie machinacje, zostawiam do przemyślenia.
Jakie możliwości do wyboru ma społeczeństwo które jest zubożałe, sfrustrowane i okłamywane na każdym kroku?
Władza rządzi, Władza radzi, Władza nigdy cie nie zdradzi...
Chuj mnie obchodzi kim jesteście a was powinno tyle samo obchodzić że też jestem z 1993 roku bo mamy tak samo przejebane(nie mówiąc już o naszych emeryturach na które nie będzie miał kto zarobić).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów