18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Jak się sprzedaje samochody
lllll • 2013-06-25, 14:47
Witajcie.

Jest sobie ogłoszenie z rozbitym samochodem:

zwróćcie uwagę na VIN i telefon kontaktowy.

Jakiś czas później na tym samym portalu znalazło się takie ogłoszenie:

Stan idealny.
Auto już pewnie dawno sprzedane Ciekawe, czy nowy właściciel wie czym jeździ.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
J................S 2013-06-25, 14:50 33
przecież nie napisał, że bezwypadkowe
Zgłoś
kto_to 2013-06-25, 14:52 5
Tak, jestem za karą śmierci dla takich psich końcówek :/
Zgłoś
Snaku 2013-06-25, 14:56 1
Szwagier wyklepał
Zgłoś
wampir94 2013-06-25, 14:59
szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla
Zgłoś
matiss947 2013-06-25, 15:16
Cytat:

Ciekawe, czy nowy właściciel wie czym jeździ.

Zapewne zorientował się, że samochodem
Zgłoś
lllll 2013-06-25, 15:59 8
matiss947 napisał/a:

Zapewne zorientował się, że samochodem

Jesteś nieśmieszny.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
~Velture 2013-06-25, 15:59
Kiedyś oglądałem program typu super wizjer czy coś gdzie właśnie demaskowali "bezwypadkowe" auta i właściciel komisu bezczelnie ,na pytanie o to czemu nazywa auto bezwypadkowym jak tamci pokazali mu zdjęcia skasowanego auta z niemieckiej strony, odpowiedział "No przecież w tej chwili stoi bez wypadku, prawda?"

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
lllll 2013-06-25, 16:12 13
@up

A ja kiedyś oglądałem TVN i mi powiedzieli, że tUSK jest fajny.
Skurwysyńsktwo na podobnym poziomie

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
GrzesMk4 2013-06-25, 17:22
ciekawi mnie ile na czysto wyszli na tym aucie, bez roboty czesci itd
Zgłoś
tratatalo 2013-06-25, 18:42 4
no ja widzę różnicę w vin proszę państwa więc to pewnie inny samochód

VSZZZ6JZAR081792
a potem
VSZZZ6JZARO81792

hehehehe a jak kłamie to trudno
Zgłoś
d................C 2013-06-25, 18:51 1
Przecież nie napisał że auto jest bezwypadkowe więc nie skłamał stan po zrobieniu może jest idealny
Zgłoś
Kubaeinstein 2013-06-25, 18:55 7
Wg mnie tu po prostu sprzedali papiery na inny kradziony, acz w tym samym kolorze i wyposażeniu samochód.
Zgłoś
Bennek 2013-06-25, 19:03
pffff amator
Zgłoś
genghiskhan 2013-06-25, 19:04 8
już tak nie sapcie, zależy jak auto było jebnięte i jakie jego części zostały uszkodzone (i w jakim stopniu)
czasami bardzo źle wyglądające auto po wypadku, wcale nie jest uszkodzone w taki sposób aby uniemożliwiało naprawę
dobrze przeprowadzona naprawa na oryginalnych częściach przywróci furze dawne cechy a nawet bezpieczeństwo (nie zawsze, jak wspomniałem zależy to od rodzaju uszkodzeń i fachowości naprawy)

powiedzmy, że masz nowe auto i pewnego razu lekko jebnąłeś komuś w dupę, do wymiany elementy karoserii jednak rama i podłużnice sa proste.... wymieniasz części robisz wszystko na cacy, później pomiary, auto pewnie będzie jeździć prosto i spokojnie jeszcze przejedzie w swoim życiu setki tys km

oczywiście hejtery z internetów zaraz mnie zjadą podając przypadki fur kompletnie skasowanych i spawanych z 4-5 części w jedną całość - im od razu proponuję konsultację z lekarzem i farmaceutą w celu nabycia znanej ostatnio na sadolu maści.... (ostatnio nawet w extra dużej tubce) :d
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów