Krótko i na temat...
Krótko i na temat...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuje się najpierw doinformować w znaczeniu słowa "trolować".
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia.
Jeśli to nie jest ośmieszanie Microsoftu to nie wiem, jak inaczej mógłbym to nazwać. Sony śmieje się z drugiej firmy, obwieszcza o tym światu, nie jestem polonistą, ale wydaje mi się, że każdy wie o co chodzi, a sam tym komentarzem niestety nie zabłysłeś.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia.
Jeśli to nie jest ośmieszanie Microsoftu to nie wiem, jak inaczej mógłbym to nazwać. Sony śmieje się z drugiej firmy, obwieszcza o tym światu, nie jestem polonistą, ale wydaje mi się, że każdy wie o co chodzi, a sam tym komentarzem niestety nie zabłysłeś.
Trolling to sprowokowanie jakiejś reakcji u kogoś, którą to reakcją ten ktoś sam się ośmiesza, poprzez nieogarnięcie, że odpowiada trollowi. Np. celowe pisanie kompletnych bredni aby sprowokować kogoś do bólu dupy i zjechania cię.
Ten filmik, który wkleiłeś z trollingiem nie ma nic wspólnego
Od początku Xbox One wywiera na mnie złe wrażenie to wszystko dzięki super konferencji pod tytułem: "tivi, spostrs, call of duty".
Trolling to sprowokowanie jakiejś reakcji u kogoś, którą to reakcją ten ktoś sam się ośmiesza, poprzez nieogarnięcie, że odpowiada trollowi. Np. celowe pisanie kompletnych bredni aby sprowokować kogoś do bólu dupy i zjechania cię.
masz racje ale zamknij pysk
sony ma świadomość, że nawet jak się zesrają to i tak ich sprzedaż będzie przynosiła straty. Xbox nie musi reklamować się przez ośmieszanie konkurencji i tak go kupi 3/4 ludzi
Nie sądzę, aby znalazło się tylu debili, którzy kupią ten najdroższy szpiegowski dekoder świata. A już kupowanie tego gówna w Polsce, gdzie 3/4 usług nie będzie dostępne to już śmiech na sali. A nawet jeśli coś tam włączą … kogo interesuje jakaś tam NFL?
sony ma świadomość, że nawet jak się zesrają to i tak ich sprzedaż będzie przynosiła straty. Xbox nie musi reklamować się przez ośmieszanie konkurencji i tak go kupi 3/4 ludzi
Według wikipedii
PS3 = 77 milionów do stycznia 2013
X360 =77.2 milionów do kwietnia 2013
3/4 ludzi kupi Xa ale w bugerlandzie
Właśnie strollowałeś sam siebie brawo:>
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów