Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oskarek 2009-10-05, 23:37
Zabrzmi smiesznie ale wracalem z mcdonalda i mi cola z kubkiem sie przewrocila a ja schylilem sie po cole ;p
w tym momencie koles obok zmienil pas na moj a ja przywalilem mu lekko w tyl bo bylo czerwone swiatlo a ja bylem pewny ze jest pusto ;p no nic polamalem zderzak na 3cm i tyle za to koles mial caly tyl wgnieciony ja jechalem Vectra B a on A ktore auto jest bezwypadkowe? Moje czy nasze czy zadne?
No bo po moim nic nie widac jak zmieni sie zderzak a on bedzie musial zmienic kilka rzeczy?
Zgłoś
s................e 2009-10-05, 23:44
Jedno i drugie jest, uwaga, uwaga, pokolizyjne. Jedno proste słowo, a jak ułatwia życie.
Zgłoś
D................r 2009-10-05, 23:45
Cała ta kategoria, powypadkowy/bezwypadkowy jest mało precyzyjna, zamiast tego powinno być uszkodzony/nieuszkodzony.
Co z tego, że coś zostało uszkodzone skoro zostało naprawione i jest ta część jak nowa, samochód do maszyna, nie człowiek, wymieniona część nie jest gorsza jakościowo, wręcz przeciwnie, lepiej gdyż jest mniej zużyta np. zawieszenie czy coś...
Zgłoś
W................x 2009-10-06, 7:08
"Masz rację, koleś powinien pisać prawdę tj. napisać, że auto było naprawiane."

Czytajcie ze zrozumieniem, bo matury nie zdacie.
Zgłoś
s................r 2009-10-06, 10:05
Nie wiem kto jest większym non konformista ja czy Wy... nowy paradoks:P

@Desecrator

Mylisz ze auto naprawiane jest lepsze bo części mniej zużyte najczęściej wkłada się w nie części używane.... ba czujniki poduszek (nowe)sa takie ze nawet autoryzowany serwis nie daje na nie gwarancji... na poduszki po kolizji tez.... auto po kolizji na 60% ma pokrzywiona ramę szczególnie auta nowej generacji maja do tego tendencje ze względu na kontrolowane Stefy zgniotu auto ma się złożyć a pasażerowie przeżyć takie sa dziś założenia... a pokrzywiona rama mowi sama za siebie:)
Zgłoś
M................a 2009-10-06, 11:23
rozjebać pół auta, wyklepać i nie przyznawać się, że było stuknięte, tak? i wpisać że bezwypadkowe i jest okej, tak?
dżizas kurwa ja pierdolę

mój instruktor nauki jazdy sprzedawał ostatnio samochód, w mojej obecności odebrał telefon i uczciwie powiedział - samochód był puknięty w lewe drzwi, drzwi są wymienione, nie ma poduszki powietrznej przy tych drzwiach. prosto, uczciwie a samochód i tak sprzedał. i tak powinno być
Zgłoś
s................r 2009-10-06, 12:12
ale my nie mówimy o uczciwości tylko o pojęciu wypadku... i bez wypadkowości.... nie mówimy czy ktoś zataja stan techniczny tylko o głupocie ludzi którzy myślą ze jak pisze bez wypadkowy to nie był puknięty brał udział w kolizji.... TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Czytajcie moje posty ze zrozumieniem uczą chyba tego w szkole?
Zgłoś
D................r 2009-10-06, 15:14
Martina napisał/a:

rozjebać pół auta, wyklepać i nie przyznawać się, że było stuknięte, tak? i wpisać że bezwypadkowe i jest okej, tak?
dżizas kurwa ja pierdolę

Nie to miałem na myśli, klepanie odpada, ja miałem na myśli tylko części, które da się wymienić na całkiem nowe i wtedy można powiedzieć, że samochód jest bez wad.
Zgłoś
Skupek 2009-10-06, 15:55 1
Chcesz kupić bezwypadkowe/bezkolizyjne/nieruszone auto? Wypierdalaj do salonu.
Zgłoś
D................r 2009-10-06, 17:05
Jest pewien mały problem... w salonach już nie sprzedają japońskich samochodów z okresu 1992-2000, a takie mi się tylko podobają ;]
Konkretnie Honda Civic VI Coupe było by najmilej widziane w moim garażu, może za rok sobie kupię
Zgłoś
Skupek 2009-10-06, 18:24
Czas wybrać się do Japonii... :i
Zgłoś
p................z 2009-10-06, 20:32 1
cytat hehe
Mylisz ze auto naprawiane jest lepsze bo części mniej zużyte najczęściej wkłada się w nie części używane.... ba czujniki poduszek (nowe)sa takie ze nawet autoryzowany serwis nie daje na nie gwarancji... na poduszki po kolizji tez.... auto po kolizji na 60% ma pokrzywiona ramę szczególnie auta nowej generacji maja do tego tendencje ze względu na kontrolowane Stefy zgniotu auto ma się złożyć a pasażerowie przeżyć takie sa dziś założenia... a pokrzywiona rama mowi sama za siebie:)

rama w nadwoziu samonośnym? piszą wszyscy rozmowa typu k...... czy jest tu jakiś mechanik, blacharz albo choć jedna osoba która wie o czym pisze? zna technologie naprawy?
rozmowa laików, ktoś coś usłyszy, gdzieś dzwonią ale nie wiadomo gdzie, jak dewotki na ławce które na wszystkim się znają, ile mieliście samochodów? ile razy byliście przy naprawie albo sami naprawialiście cokolwiek, a może motoryzacje znacie z gazet typu Auto ... itp, niektórzy nie mają nawet prawa jazdy, nie wiedza co to świeca zapłonowa a uważają się za ekspertów od poduszek i czujników, może jak ktoś się wogóle nie zna to niech nie pisze nic, nie da się tego czytać chyba że w kategorii żart,
"bo sąsiad miał",," a kolega powiedział",, "a znajomy to a tamto" ,,"a słyszałem że to.."
powtarzanie zasłyszanych informacji częściowe, niepełne, poprzekręcanych.

Pozdrawiam
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-05-20, 0:36
Cytat:

uważasz że auto może być "postłuczkowe"? kiedy kończy się stłuczkowość a zaczyna powypadkowość? bo nie kumam... a może Ty sprzedajesz ten samochód?

Jak zrobisz prawo jazdy (ale najpierw musisz skończyć gimnazjum a potem jeszcze parę lat do 18tki)
to będziesz wiedział że prawo jasno to definiuje:
Stłuczka (czytaj: kolizja) jest wtedy kiedy obrażenia w wyniku zdarzenia powodują rozstrój zdrowia na okres nie przekraczający siedmiu dni.
Do wypadku dochodzi gdy sa poszkodowani a ich obrażenia powodują rozstrój zdrowia na okres powyżej 7 dni.

Debilu.
Zgłoś
Wiewór 2019-05-20, 11:46
Desecrator napisał/a:

Civic VI Coupe

Klasyczny sebkowóz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem