📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tia Twpja Stara jest dziewicą :/ a Stary prawiczkiem
Tak, kolega z probówki i starej brzuch rozcinali, ło kierwa.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
Shaggy_DG napisał/a:
hahaha dobre ... "inteligencja" niektórych internautów po prostu przeraża ...
Mnie Twoja rowniez. To byla ironia ; o
@topic
Widze Yami, ze szperasz na torgu w owionie ;D Niektore tematy i wypowiedzi tam sa ciezko rozkurwiajace
forsa91 napisał/a:
Mnie Twoja rowniez. To byla ironia ; o
@topic
Widze Yami, ze szperasz na torgu w owionie ;D Niektore tematy i wypowiedzi tam sa ciezko rozkurwiajace
Ta... Jak znalazłem w "zabawnych" moje 12 faktów, to myślałem, że skonam. ; D
Zapytać się czy jakby byli w średniowieczu to czy dali by cie smokowi na pożarcie. Takie tematy to tylko forum.tibia.org.pl
Jego stara to dziewica, bo jego rodzice to fajne chłopaki.
Pamiętam słynny temat z torga "Czy śmierdzisz w piątki między 15:24 a 17:13".
Takie rzeczy tylko na forum o tematyce Tibii ; D
Takie rzeczy tylko na forum o tematyce Tibii ; D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów