Nierozsądnym zdaje się być zostawienie takiego sprzętu bez nadzoru jedynie na haku, gdyż może nadjechać złodziej i odczepieniem pozbawić człowieka własności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak dostanę się do rządu to będę chciał wyjść z UE tylko po to by wprowadzić karę śmierci za kradzieże i wmawianie ludziom dla dóbr materialnych o istnieniu siły wyższej kierującej światem. Pod koniec mojej 2 kadencji jak bym tak zdobył stołek Kaczyńskiego, Szydło lub Dudy-Zniosę Wizy do Polski dla obywateli USA, Niemiec, UK, Irlandii itd
Na sadistic'u cała prawda !!!
Prawdziwy Dżedaj ;-D
Jacek86s-takie głupie tłumaczenie że na biednego nie trafiło to że ktoś ma więcej to znaczy że może mu podpierdolić.A może gostek zbierał na ten skuter kilka lat.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
No i przyczepa w gratisie. 2 w 1.
Jakim trzeba być imbecylem żeby , kradnąc taką małą przyczepkę , przytrzeć nią przy wyjeżdżaniu .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów