📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne
🔥
Ojciec roku
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
phrontch napisał/a:
Ja chcę, tak jak ten pan
ty masz nad dupą wytatuowany napis "wejście"
Nie chcę pytać, skąd masz te informacje
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
phrontch napisał/a:
Nie chcę pytać, skąd masz te informacje
bo to bardzo prawdopodobna hipoteza...
oryginalne jak kebs na dworcu. kto nigdy nie robił sobie głupich fryzur podczas golenia brody czy włosów maszynką niech pierwszy rzuci kamień...
Bardzo c🤬jowy materiał, pewnie żeś se phrontch coś takiego wystrzygł nad swoją dupą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie