18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Jak stworzyć reaktor nuklearny
n................3 • 2012-09-17, 0:54

Podane w takiej formie że wygląda jak fake ale instruktarz jest prawdziwy

Jest to wycinek z pełnej wersji dokumentu.
Zgłoś
alanhawk 2012-09-17, 1:18 2
a masz całość ? albo linka do całości ?
Zgłoś
n................3 2012-09-17, 1:21
Jeszcze nie szukałem ale na stronie na której to sprzedają eagletv.co.uk jest jeszcze kilka innych ciekawych dokumentów.

Jakbyś znalazł to podaj linka w komentarzach. Z góry dziękuję.
Zgłoś
alanhawk 2012-09-17, 1:46
jest film na tej stronie ale za 18 funtów ;P
Zgłoś
n................3 2012-09-17, 1:55 1
alanhawk napisał/a:

jest film na tej stronie ale za 18 funtów ;P

Na piratebay znajdziesz pod tytułem "nuclear boy scout". Mało seedów ale szybko się ściąga.

Nie dodam w komentarzach bo jest limit 30mb a nie chce mi się dzielić na party
Zgłoś
FoxBlade 2012-09-17, 4:02 7
Jak bym był rudy i piegowaty to też bym sobie zbudował reaktor jądrowy w szopie za domem.
Zgłoś
socjalmmv 2012-09-17, 7:50 50
Ten gościu wygląda jakby nie tylko konstruował ale i przeżył wybuch atomowy.

Zgłoś
j2m2 2012-09-17, 13:30 1
ok, na końcu "teraz możesz zrobić pluton"... ale jak?
Zgłoś
Kedriik 2012-09-17, 14:50
j2m2 napisał/a:

ok, na końcu "teraz możesz zrobić pluton"... ale jak?

Chodzi o to, ze jak jest reaktor atomowy na bazie wzbogacanego uranu to wlasnie uran rozpadajac sie tworzy m.in pluton. I chyba chodzi o to samo, ze to co tam sie rozpada tworzy go. Nei za bardzo sie wsluchiwalem bo po ciezkiej nocy jestem ale za abrdzo w to nie wierze zeby to działało. Watpie zebyw rzeczach powszechnego uzytku mozna bylo znalezc az tyle radioaktywnych surowcow. Przeciez nawet zwykly uran trzeba wzbogacac w dosc precyzyjny i zaawansowany sposob by mogl byc uzywany w celach przemyslowych (elektrownie) lub militarnych
Zgłoś
wormarder 2012-09-17, 14:51 3
zbudował bym to i został energetycznym gigantem ale mam internet
Zgłoś
Fisz_ 2012-09-17, 15:18
Kuźwa, genialny sposób. Teraz trzeba tylko znaleźć składniki na Allegro. No i.. wsadzić to w jakiś betonowo-ołowiany sarkofag, na dłuższą metę wolałbym nie przebywać zbyt długo w okolicy bez zabezpieczenia (powinniście kojarzyć przypadek naukowca, który przez dość krótki czas nosił fiolkę z radioaktywnym pierwiastkiem w kieszeni, i jakiś czas później mu się od tego zmarło.. )
Zgłoś
f................8 2012-09-17, 15:19 1
Po chuj się dopytujecie czy to prawda,czy nie.Jak prawda to co?Odpierdolicie reaktor w piwnicy ze starej pralki i wzbogaconego uranu?Ja dziennie korzystam z mojego reaktora,pręt atomowy mi się wygina,a energia jądrowa powoduje,że wszystko działa,na koniec dochodzi do eksplozji i implozji.
Zgłoś
R................s 2012-09-17, 15:37 1
mam nadzieję, że araby nie oglądają youtuba ani sadola
Zgłoś
Moja_Pani 2012-09-17, 16:01
no dobra, to patyczki do uszu mam...
Zgłoś
Skurwysy 2012-09-17, 16:02
@Rems
Araby? Módl się lepiej żeby jakiś Rusek tego nie obczaił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów