Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa na hulajnodze do utylizacji.. Jak w takim wieku dalej nie myśli to już nic nie da się zrobić.
Mi to na wymuszenie wygląda.
co to za lokowanie marki HALMANOWIZJA?
Ten pejsaty daun juz mu tak odjebalo ze mysli ze stworzyl wlasna telewizje. Swir.
Ten pejsaty daun juz mu tak odjebalo ze mysli ze stworzyl wlasna telewizje. Swir.
Halman, zrób coś,
Oczerniają Cię.
Twierdzą, że stworzyłeś własną telewizję
Z punktu prawa to hujajista winiemy?
To zależy, kto będzie sądzić. U normalnych to bandyta wjechał pod samochód.
U jednośladowców to przejście dla pieszych, działając wspólnie i w porozumieniu z blachosmrodem zaatakowało bandytę i trzeba teraz okraść i spalić kilka sklepów.
...a, czekaj, to Murzyni tak robią.
No to jednośladowcy będą drzeć ryja, że ich ktoś zgwałcił tym przejściem i trzeba koniecznie zabić samochodziarza i wytruć wszystkie samochody.
Z wyjątkiem tych należących do jednośladowców...
To zależy, kto będzie sądzić. U normalnych to bandyta wjechał pod samochód.
U jednośladowców to przejście dla pieszych, działając wspólnie i w porozumieniu z blachosmrodem zaatakowało bandytę i trzeba teraz okraść i spalić kilka sklepów.
...a, czekaj, to Murzyni tak robią.
No to jednośladowcy będą drzeć ryja, że ich ktoś zgwałcił tym przejściem i trzeba koniecznie zabić samochodziarza i wytruć wszystkie samochody.
Z wyjątkiem tych należących do jednośladowców...
Co ty bierzesz chłopcze?
Z punktu prawa to h*jajista winiemy?
Wina chuja na chujanodze... Z jezdni płynnie na przejście i chodnik? Kurwa jeszcze może skrzydła i na pas startowy niech wjedzie, a że śruba ma dupie cumuje w porcie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów