A beautiful way to become infected, alone or with otherswiktor4024 to z tego że buraki nie wpierdolą tam wydechu z rynny od ojca z stodoły to z tego ze wole taki furkot niż smierdzace spalające wchuj bryny super fury to z tego że nie będzie tyle syfu w powietrzu to z tego że koncerny padną...a co ja będę pisał...zajebałeś już rynne dla lepszego dzwięku do swojego golfa 2?
Ta a ogniwa elektryczne rosną na drzewach. Ich wytworzenie do jednego samochodu kosztuje więcej syfu niż wytworzy spalinowy samochód, plus jeszcze wytworzenie energii, którą trzeba je ładować. Cały ten ekologiczny bełkot jest tylko po to, żeby panowie ważniacy mamiąc wasze tępe główki zarobili na "eko" rozwiązaniach, które są o dupe potłuc. Ewentualnie hybrydy mogą mieć sens.
Ta a ogniwa elektryczne rosną na drzewach. Ich wytworzenie do jednego samochodu kosztuje więcej syfu niż wytworzy spalinowy samochód, plus jeszcze wytworzenie energii, którą trzeba je ładować. Cały ten ekologiczny bełkot jest tylko po to, żeby panowie ważniacy mamiąc wasze tępe główki zarobili na "eko" rozwiązaniach, które są o dupe potłuc...
Dobrze, że są jeszcze jednostki świadome tego, bo eko-bzdury ogłupiają większość ludzi.
Smak '80 lat...Szły równo a pod koniec bmw przyśpieszyło więc gdyby nie ten frajerski start ,który moim zdaniem był specjalnie tak zrobiony pod program, to by bmw pewnie lekko wygrało... i nie jestem fanem bmw. Poprostu ustawione to było.