📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Co to kurwa za dialekt??
Kurwa, za takie coś strzał w potylicę.
Kurwa, za takie coś strzał w potylicę.
Co za patologia...
Ja pierdole za taki widok z rana to od razu się żyć odechciewa... Ach że nie można takimi już palić... Bo to choroba!!! Taa choroba.... Genowa
kwarantanna po włosku - zasad nie złamali nie całują się w usta
kurwa jaki oni tam syf mają, gorzej niż Polska w latach 90 tych...
kurwa jaki oni tam syf mają, gorzej niż Polska w latach 90 tych...
Ja bym wylał garnek wody na nich i miał brechę idąc po drugie wiadro na wypadek gdyby się ociągali z zabraniem spod mego okna spasionych srak.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Co to k***a za dialekt??
k***a, za takie coś strzał w potylicę.
To starohiszpański ,odmiana katalońska. Pan z balkonu mówi ,że przyjechali krewni i ,że spędzają miło czas. Jest też wnuk którego dawno nie widział. Mówi,że ucztują i się śmieją i że jest miło. W przypływie szczęścia życzy też tym Państwu miłego dnia...Ot cała historia
Kurwa to już zwierzęta się kulturalniej ruchają...
Jak oni tak mogą się lizać po narządach? przecież tam musi być taki smród, że strach.
0.31 s to Joaquín Archivaldo Guzmán Loera ps.El Chapo
0.31 s przeciez to slynny Joaquín Archivaldo Guzmán Loera pseud.El Chapo
0.31 s przeciez to slynny Joaquín Archivaldo Guzmán Loera pseud.El Chapo
Jutro będą się z tego śmiali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów