Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie jest zasadnicze: po chuj?
Przeciez to chinole, to nie zdziwi mnie nic, dlatego pracuja 6-7 dni w tygodniu po 12h i wiecej bo od nadmiaru wolnego czasu widzisz jakie pomysly maja
[ Dodano: 2024-12-14, 10:37 ]
Ech, gdyby tak rozpuścić na rynku chińskim wieści, że sproszkowane jądra bojowników ISIS wzmagają potencję... 😉
I kuski rosna +30cm
Ale właśnie akurat po utracie krwi jak i porodzie masz poważny niedobór żelaza itp. Można brać tabletki z suplementami, można też użyć metody która działała przez setki milionów lat (od czasu kiedy powstały ssaki łożyskowe).
Ja przy narodzinach moich dzieci prosiłem lekarza by łożysko odłożyli mi do lodówki. Nie mieli problemu z tym. Powiem Wam że smażone z cebulką smakuje wyśmienicie.
A nie podpada to pod kanibalizm? Są medyczne powody, dla których nie jest zalecane jedzenie ludzkiego białka, bo może wywołać chorobę Creutzfelda-Jakoba, czyli gąbczaste zwyrodnienie mózgu. Coś w stylu choroby wściekłych krów, której przyczyną było krowie białko w paszy dla krów, czyli de facto, kanibalizm.
Dobrze że abortowanego płodu nie ugotowali, nie wysuszyli i nie zmielili, bo by perwersyjni tatusiowie mieli nad czym płakać Ale w sumie fajny sposób na business. Taki w sam raz na dzisiejsze świrnięte czasy w stylu #MeToo xD
slajdzik.pl/slajd,chinczycy-jedza-plody-ludzkich-dzieci,651.html obejrzyj sobie
Pytanie jest zasadnicze: po chuj?
Żeby zarobić na głupich gojach...