Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pytanie jest zasadnicze: po chuj?
Bo wmówili że łożysko zawiera w chuj wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wpierdalają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Skurwiałe ... Chore pojebane suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...
Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"
Poród lotosowy: pępowiny nie odcina się wcale
To poród, podczas którego w ogóle nie odcina się pępowiny – odłącza się ona od łożyska samoistnie w ciągu 3–8 dni. Łożysko jest myte, zasypywane mieszanką soli i ziół, i owijane w gazę lub podwieszane w specjalnym sitku. Zwolennicy uważają, że dzięki temu dziecko oddziela się od matki stopniowo, łagodnie – jest czas, by przepłynęła do niego z łożyska cała energia życiowa (albo dusza). Lekarze są wobec takiego postępowania raczej sceptyczni, bo uważają, że może przyczyniać się do zwiększenia liczby zakażeń
Bo wmówili że łożysko zawiera w chuj wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wpierdalają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Tak, gryzonie i ślimaki też wpierdalają żeby im z ryja trawą nie jebało i drapieżników nie kusiły.
Łozysko to dobra sprawa. Maść z łożyska jest zajebista na różne skórne problemy.
Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wpierdoliła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił opierdolić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów