Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-12, 20:16 78
Pytanie jest zasadnicze: po chuj?
Zgłoś
Folur 2024-12-12, 20:17 5
Dobrze że abortowanego płodu nie ugotowali, nie wysuszyli i nie zmielili, bo by perwersyjni tatusiowie mieli nad czym płakać Ale w sumie fajny sposób na business. Taki w sam raz na dzisiejsze świrnięte czasy w stylu #MeToo xD
Zgłoś
Kominator 2024-12-12, 20:23 1
@Skończyłem_z_ekscesami: do smarowania łożysk w kolanach na starość 😁
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-12, 20:27 35
Skurwiałe gówno... Obrzydliwe świństwo. Jakby poród sam w sobie nie był niesmaczny to jeszcze wpierdalają co wysrały... Chore pojebane suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 20:49 42
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Pytanie jest zasadnicze: po chuj?

Bo wmówili że łożysko zawiera w chuj wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wpierdalają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-12, 21:03 13
Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wpierdoliła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.

Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 21:04 4
Love_is_Love napisał/a:

Skurwiałe ... Chore pojebane suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...

Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"
Zgłoś
glimza89 2024-12-12, 21:12 1
Kiedyś w tv było coś że zawiera dużo żelaza i różnych minerałów (jak ktoś wspomniał w chuj wszystkiego). Wiele zwierząt zjada łożysko po porodzie - może to ludzi odrzuca bo mamy suplementy . A może to po prostu powalone.
Zgłoś
xdrt 2024-12-12, 21:25 4
Koleżanka chciała zrobić coś jeszcze obrzydliwszego

Cytat:

Poród lotosowy: pępowiny nie odcina się wcale

To poród, podczas którego w ogóle nie odcina się pępowiny – odłącza się ona od łożyska samoistnie w ciągu 3–8 dni. Łożysko jest myte, zasypywane mieszanką soli i ziół, i owijane w gazę lub podwieszane w specjalnym sitku. Zwolennicy uważają, że dzięki temu dziecko oddziela się od matki stopniowo, łagodnie – jest czas, by przepłynęła do niego z łożyska cała energia życiowa (albo dusza). Lekarze są wobec takiego postępowania raczej sceptyczni, bo uważają, że może przyczyniać się do zwiększenia liczby zakażeń

Zgłoś
BambiPMT 2024-12-12, 21:31 3
Jaten napisał/a:

Bo wmówili że łożysko zawiera w chuj wszystkiego, i jak zażyjesz to będziesz piękny, młody i zdrowy do samej śmierci abo i ze dwa dni dłużej (wszystkie zwierzęta wpierdalają łożyska i dzięki odpowiedniemu PR niektóre wierzą, że to dlatego że składniki odżywcze a nie dlatego, żeby drapieżniki nie wyczuły świeżego mięska)

Tak, gryzonie i ślimaki też wpierdalają żeby im z ryja trawą nie jebało i drapieżników nie kusiły.
Łozysko to dobra sprawa. Maść z łożyska jest zajebista na różne skórne problemy.
Zgłoś
Bmwf10520 2024-12-12, 22:27
TwójCzarnyPan napisał/a:

Koleżanka Azjatka opowiadała mi, że jej kuzynka z Tajwanu wpierdoliła własne łożysko po porodzie. Nie wiem w jakiej postaci, może na surowo.
Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co. Pewnie jakiś tamtejszy odpowiednik mitu o lewoskrętnej witaminie C, albo magnetycznej wodzie. Każda kultura ma swoich pojebów.

Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił opierdolić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-12, 22:46 9
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-12, 23:11 10
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-12, 23:18 13
To sie powinno było klasyfikować jako kanibalizm.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem