Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"
coś tam słyszałeś, ale nie załapałeś. Tak, lekarstwa i kosmetyki są robione z komórek abortowanych płodów, ale abortowanych 50 lat temu i rozmnażanych sztucznie. Tak -- mamy możliwość rozmnażania i powielania komórek płotów abortowanych w 1970 w nieskończoność. Nikomu nie są potrzebne nowe płody do każdej produkcji.
Nie wysrały, urodziły. To duża różnica. No chyba że jesteś z tych co wyszli drugą stroną.Skurwiałe gówno... Obrzydliwe świństwo. Jakby poród sam w sobie nie był niesmaczny to jeszcze wpierdalają co wysrały... Chore pojebane suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...
I to miało sens: wątroba ma od groma żelaza, witaminy A, wielu innych składników. Niektórych aż za dużo: zwłaszcza ssaki morskie mają w wątrobie tyle wit. A że można łatwo przesadzić, dotyka to np. eskimosów. Ale właśnie akurat po utracie krwi jak i porodzie masz poważny niedobór żelaza itp. Można brać tabletki z suplementami, można też użyć metody która działała przez setki milionów lat (od czasu kiedy powstały ssaki łożyskowe).Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił opierdolić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.
Nie zjedzenie łożyska to dla zwierzaka wielka strata. To mniej więcej tak jakbyś po budowie wyrzucał wszystkie rusztowania i maszyny na śmietnik zamiast użyć ponownie.Kiedyś w tv było coś że zawiera dużo żelaza i różnych minerałów (jak ktoś wspomniał w chuj wszystkiego). Wiele zwierząt zjada łożysko po porodzie - może to ludzi odrzuca bo mamy suplementy . A może to po prostu powalone.
A niejaka Heńka Lacks to najcięższa kobieta świata.coś tam słyszałeś, ale nie załapałeś. Tak, lekarstwa i kosmetyki są robione z komórek abortowanych płodów, ale abortowanych 50 lat temu i rozmnażanych sztucznie. Tak -- mamy możliwość rozmnażania i powielania komórek płotów abortowanych w 1970 w nieskończoność. Nikomu nie są potrzebne nowe płody do każdej produkcji.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!"Łożysko ludzkie wygląda trochę jak wątroba. W smaku pomiędzy polędwicą i wątrobą. To po urodzeniu pierwszej córki ważyło chyba z osiemdziesiąt deko. Jedną trzecią zjadłem na surowo. Drugą porcję zjadłem jak tatara, z pieprzem, jajkiem, tylko nie miałem ogórków, bo to w Anglii było. Z trzeciej zrobiłem curry tikka masala, chciałem dać Sarze, przyniosłem do szpitala, ona nie chciała, zasłaniając się wegetarianizmem, to zjadłem."
lukaszluczaj.pl/placentofagia-ludzkie-lozysko-jako-produkt-kulinarny-i...
Łukasz Jakub Łuczaj (ur. 27 września 1972 w Krośnie) – polski botanik, profesor nauk biologicznych, wykładowca akademicki, profesor Uniwersytetu Rzeszowskiego.
Szkoda że nie ma firm które budują szklarnie normobaryczne.
Nie wysrały, urodziły. To duża różnica. No chyba że jesteś z tych co wyszli drugą stroną.
Rodzi się dzieci, a nie narządy płodowe z kosmówki i błon śluzowych. Szanuję "naturę" za stworzenie tych niedoścignionych naturalnych inkubatorów ale kurwa nie na tyle żeby je wpierdalać, no Maja proszę Cię
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów