Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2024-12-12, 23:57 4
Co z tego, że łożysko zawiera dużo żelaza, jak nie da się go pogryźć i smar jest niesmaczny.
Zgłoś
FulTun 2024-12-13, 0:20
Młodość utrzymują tylko pobierając nasienie i nie łykając z bara tylko przetrzymywane w polu plazmowym o częstotliwości " a nie powiem złośliwie jakiej" a nie pseudo komurki macierzyste i jeszcze do tego uszkodzone gotowaniem i mechanicznym rozdrabnianiem.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-13, 0:52 1
Ciekawe, czy z papierami kucharza mógłbym aplikować na takie stanowisko.
Zgłoś
mun66 2024-12-13, 0:57 2
Jaten napisał/a:

Kliniki aborcyjne zarabiają przede wszystkim nie na aborcji ale właśnie na sprzedaży "urobku" te najdroższe maście i odżywki zawierają "poronione płody"

coś tam słyszałeś, ale nie załapałeś. Tak, lekarstwa i kosmetyki są robione z komórek abortowanych płodów, ale abortowanych 50 lat temu i rozmnażanych sztucznie. Tak -- mamy możliwość rozmnażania i powielania komórek płotów abortowanych w 1970 w nieskończoność. Nikomu nie są potrzebne nowe płody do każdej produkcji.
Zgłoś
Sraj1 2024-12-13, 1:32
Kiedyś Gazeta Wyborcza jak jeszcze wasz stary was walił chujem w czoło w łonie matki prowadziła wywiad z jakimś pojebańcem-lewakiem co opierdolił łożysko żony po porodzie.
Zgłoś
goregarg 2024-12-13, 1:40
Takie dobre podroby zmarnowali...
Zgłoś
majeńka 2024-12-13, 1:48 3
Love_is_Love napisał/a:

Skurwiałe gówno... Obrzydliwe świństwo. Jakby poród sam w sobie nie był niesmaczny to jeszcze wpierdalają co wysrały... Chore pojebane suki. Ciekawe czy poronione płody też wciągają...

Nie wysrały, urodziły. To duża różnica. No chyba że jesteś z tych co wyszli drugą stroną.

Bmwf10520 napisał/a:

Szeptunki całe wieki polecały kobietom po porodzie dla odzyskania sił opierdolić łożysko.
Tak jak po ranach,utracie krwi wieki temu ludzie żarli wątrobę niedźwiedzia i sadło tłuszcz.

I to miało sens: wątroba ma od groma żelaza, witaminy A, wielu innych składników. Niektórych aż za dużo: zwłaszcza ssaki morskie mają w wątrobie tyle wit. A że można łatwo przesadzić, dotyka to np. eskimosów. Ale właśnie akurat po utracie krwi jak i porodzie masz poważny niedobór żelaza itp. Można brać tabletki z suplementami, można też użyć metody która działała przez setki milionów lat (od czasu kiedy powstały ssaki łożyskowe).

glimza89 napisał/a:

Kiedyś w tv było coś że zawiera dużo żelaza i różnych minerałów (jak ktoś wspomniał w chuj wszystkiego). Wiele zwierząt zjada łożysko po porodzie - może to ludzi odrzuca bo mamy suplementy . A może to po prostu powalone.

Nie zjedzenie łożyska to dla zwierzaka wielka strata. To mniej więcej tak jakbyś po budowie wyrzucał wszystkie rusztowania i maszyny na śmietnik zamiast użyć ponownie.

mun66 napisał/a:

coś tam słyszałeś, ale nie załapałeś. Tak, lekarstwa i kosmetyki są robione z komórek abortowanych płodów, ale abortowanych 50 lat temu i rozmnażanych sztucznie. Tak -- mamy możliwość rozmnażania i powielania komórek płotów abortowanych w 1970 w nieskończoność. Nikomu nie są potrzebne nowe płody do każdej produkcji.

A niejaka Heńka Lacks to najcięższa kobieta świata.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-13, 2:10
Cytuje: "Gówno wiecie czyli gównem jesteście"

"Łożysko ludzkie wygląda trochę jak wątroba. W smaku pomiędzy polędwicą i wątrobą. To po urodzeniu pierwszej córki ważyło chyba z osiemdziesiąt deko. Jedną trzecią zjadłem na surowo. Drugą porcję zjadłem jak tatara, z pieprzem, jajkiem, tylko nie miałem ogórków, bo to w Anglii było. Z trzeciej zrobiłem curry tikka masala, chciałem dać Sarze, przyniosłem do szpitala, ona nie chciała, zasłaniając się wegetarianizmem, to zjadłem."

lukaszluczaj.pl/placentofagia-ludzkie-lozysko-jako-produkt-kulinarny-i...

Łukasz Jakub Łuczaj (ur. 27 września 1972 w Krośnie) – polski botanik, profesor nauk biologicznych, wykładowca akademicki, profesor Uniwersytetu Rzeszowskiego.

Zgłoś
Chillu91 2024-12-13, 4:18
Halina!!! Bede rzygoł
Zgłoś
Poopatulony 2024-12-13, 5:14
Już prościej odwirować czerwone płytki z własnej krwi i wstrzyknąć je w swoje stawy w komorach kriogenicznych, spożywanie łożyska niby też ma ten sam efekt. Ten materiał jest jednym z przykładów jak zregenerować komórki macierzyste, a raczej przedłużyć ich żywotność o jakieś 10%+.
Szkoda że nie ma firm które budują szklarnie normobaryczne.
Zgłoś
Love_is_Love 2024-12-13, 7:33
majeńka napisał/a:

Nie wysrały, urodziły. To duża różnica. No chyba że jesteś z tych co wyszli drugą stroną.

Rodzi się dzieci, a nie narządy płodowe z kosmówki i błon śluzowych. Szanuję "naturę" za stworzenie tych niedoścignionych naturalnych inkubatorów ale kurwa nie na tyle żeby je wpierdalać, no Maja proszę Cię
Zgłoś
kawior2007 2024-12-13, 7:57
To nie lepiej było z cebulką podsmażyć i na ciepło opierdolić?
Zgłoś
smc 2024-12-13, 8:10
Po zjedzeniu łożyska warto zjeść zawiasy.
Zgłoś
amba88 2024-12-13, 8:33
Zgłoś
gucio_gu 2024-12-13, 8:35
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Pytanie jest zasadnicze: po chuj?

raczej przez chuj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem