Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bmwf10520 2024-12-13, 11:50
majeńka napisał/a:

Nie wysrały, urodziły. To duża różnica. No chyba że jesteś z tych co wyszli drugą stroną.
I to miało sens: wątroba ma od groma żelaza, witaminy A, wielu innych składników. Niektórych aż za dużo: zwłaszcza ssaki morskie mają w wątrobie tyle wit. A że można łatwo przesadzić, dotyka to np. eskimosów. Ale właśnie akurat po utracie krwi jak i porodzie masz poważny niedobór żelaza itp. Można brać tabletki z suplementami, można też użyć metody która działała przez setki milionów lat (od czasu kiedy powstały ssaki łożyskowe).
Nie zjedzenie łożyska to dla zwierzaka wielka strata. To mniej więcej tak jakbyś po budowie wyrzucał wszystkie rusztowania i maszyny na śmietnik zamiast użyć ponownie.
A niejaka Heńka Lacks to najcięższa kobieta świata.

Uważam po tym komentarzu temat za wyczerpany.
Dodam też że owe szeptuchy na niektóre dolegliwości skórne zalecają aplikacje krwi miesiączkowej - tu nie pamiętam z jakim ale mieszana z tłuszczem.
(Mam część rodziny z Kresów,pogranicze bialorusko-polsko-ukrainskie lasy małe wsie i kupa zabobonów choć szeptuchy są skuteczne muszę przyznać)
Zgłoś
kroolik8212 2024-12-13, 12:23
Ja przy narodzinach moich dzieci prosiłem lekarza by łożysko odłożyli mi do lodówki. Nie mieli problemu z tym. Powiem Wam że smażone z cebulką smakuje wyśmienicie.
Zgłoś
MysteryMan 2024-12-13, 12:47
Jak ktoś chce to niech wpierdala chuj mi do tego.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-12-13, 13:39
kroolik8212 napisał/a:

Ja przy narodzinach moich dzieci prosiłem lekarza by łożysko odłożyli mi do lodówki. Nie mieli problemu z tym. Powiem Wam że smażone z cebulką smakuje wyśmienicie.

Ciekawe, co było następne...?
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-13, 14:10
Krowy wpierdolą łożysko na surowo, podobno zacierają ślady.
Zgłoś
paragon0 2024-12-13, 15:09
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Pytanie jest zasadnicze: po chuj?

Głód prowadzi ludzi do jedzenia najróżniejszych rzeczy
Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2024-12-13, 15:24

Obrzędy satanistyczne np.
Zgłoś
Mister_Klex 2024-12-13, 15:53 3
Laski które kupują takie specyfiki powiedzą że sadol to strona dla zjebów
Zgłoś
Bronchacz 2024-12-13, 16:06 4
Ech, gdyby tak rozpuścić na rynku chińskim wieści, że sproszkowane jądra bojowników ISIS wzmagają potencję... 😉
Zgłoś
elim 2024-12-13, 18:20 1
Przecież on z tego robi taką jakby gotowaną wątróbkę, a później wsadza do kapsułek po zmieleniu, to przecież jest bez sensu, już lepiej sobie zjeść jakieś podroby i będzie więcej w tym sensu niż takie coś w kapsułkach.
Zgłoś
Kamaellos 2024-12-13, 23:25 2
BambiPMT napisał/a:

Tak, gryzonie i ślimaki też wpierdalają żeby im z ryja trawą nie jebało i drapieżników nie kusiły.
Łozysko to dobra sprawa. Maść z łożyska jest zajebista na różne skórne problemy.

Łożysko ze ślimaka. Ładnie cię odkleiło
Zgłoś
kulawiec 2024-12-13, 23:54 1
Badania pokazują, że łożysko zadane przez ssaki poprawia laktacje, zmniejsza stres poporodowy, odmładza itd, itd.
Z tym, że badania te dotyczyły szczurów.
Zgłoś
Rangraf 2024-12-14, 0:33

Bo można
Zgłoś
widez2 2024-12-14, 1:07
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak, obrzydlistwo, ale to Azjaci, nie takie rzeczy jedzą. Nie wiem, po co.

a po co twoje pejsate ziomki obgryzają napletki noworodkom? BTW, robią to im też po aborcjach?

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-12-14, 1:15 1
TylkoPiSResztaToKurwy napisał/a:

Obrzędy satanistyczne np.

"Oddałbym wnet wszystko
by spożyć łożysko"
(Arka Satana)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem