📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak było euro po 3 zł, to do automatów wrzucałem 1 E i od razu wypłacałem 5 zł
działa, ale muszą być puszki
Nie muszą być puszki. To wszystko przez niedokładność oprogramowania. Pomiędzy wrzuceniem monety, a momentem zakończenia operacji jest zwykły timeout. Można by zastosować czujnik wypadnięcia puszki, ale to zwiększyłoby koszt urządzenia. A tak automat otrzymuje monetę, odlicza 15 sekund i zamyka wylot.
pisage
Napisz pracę magisterską o tym, jak oszukiwać automat, jakie są tego przyczyny, jak to robić, jakie to ma skutki, jak temu zapobiec (min. 3 pomysły) i jak to wpływa na otoczenie i budżet państwa
Napisz pracę magisterską o tym, jak oszukiwać automat, jakie są tego przyczyny, jak to robić, jakie to ma skutki, jak temu zapobiec (min. 3 pomysły) i jak to wpływa na otoczenie i budżet państwa
Ktos probowal na automacie z fajkami?
Polak potrafi
Pamiętam, że automaty z kawą u mnie na uczelni też miały jakiegos buga wrzucałem 1,5 za kawe i jeszcze dostawałem 1zł zwrotu (jakieś takie czerwone dystrybutory, nie pamiętam nazwy)
Mają chuje puszki po 1,5 zł na EiTI i jeszcze takie coś robić... Jutro idę sprawdzić czy nie fake;]
Brawo - szerzcie stereotyp Polaka złodzieja. Gratuluję.
jutro sprawdze w robocie
@fabiothethird Skąd ty się urwałeś? Jak dla mnie to bardziej Polaka sprytnego. Gdyby na całym globie były takie same automaty, to myślisz, że Niemiec czy Amerykanin by tak nie robił? Tu nie chodzi o narodowość, tylko pomysłowość.
Ciekawe, że pod filmikiem w którym Rémi Gaillard pokazał jak można najeść się w McDonald's za darmo, nie widziałem komentarzy "złodziej", albo że ukazuje stereotyp Francuza złodzieja, tylko że bardzo dobry pomysł, itd.
Od tego omamiania nas powoli sami zaczynamy wierzyć, że Polska to jedynie kraj złodziei, a tak nie jest. Dlatego wszędzie zaczynamy wiedzieć złodziei czy złodziejstwo. W tym wypadku chłopacy nic nie ukradli. Wykorzystali po prostu błąd maszyny.
Ciekawe, że pod filmikiem w którym Rémi Gaillard pokazał jak można najeść się w McDonald's za darmo, nie widziałem komentarzy "złodziej", albo że ukazuje stereotyp Francuza złodzieja, tylko że bardzo dobry pomysł, itd.
Od tego omamiania nas powoli sami zaczynamy wierzyć, że Polska to jedynie kraj złodziei, a tak nie jest. Dlatego wszędzie zaczynamy wiedzieć złodziei czy złodziejstwo. W tym wypadku chłopacy nic nie ukradli. Wykorzystali po prostu błąd maszyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów