Kojak zapomniał jaki to kaliber
Kojak zapomniał jaki to kaliber
Z drugiej strony dziwi mnie aspekt siły odrzutu w filmach. Delikwent, który otrzymuje pocisk na klatę leci 5 metrów. Taki sam odrzut kula generowała wydostając się z pistoletu strzelającego, ale nie miał on problemu z przezwyciężeniem takiego samego odrzutu...
Może nie jestem ekspertem, ale doświadczenie mam
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny GambinoPS ziomek ćwiczył technikę z Bollywood typa przed sobą jeb ze śrutu, frajera z tyłu znienacka kolbą w jajka,
Co ty pierdolisz jak spas 12 ma skaładaną kolbe i możesz walić bez rozkładania jej jest to nawet przydatne w zamkniętych ciasnych pomieszczeniach tylko musisz mieć siłę w łapie by utrzymać ją...
Pompki bez kolb, jak na filmie, z samym chwytem pistoletowym to największa pomyłka w dziejach. Efektownie wyglądają na filmach i zasadniczo na tym kończy się sens ich istnienia.
Pompki bez kolb, jak na filmie, z samym chwytem pistoletowym to największa pomyłka w dziejach. Efektownie wyglądają na filmach i zasadniczo na tym kończy się sens ich istnienia.
Dla mnie bez sensu jest mocowanie bagnetów na karabinach.... Kto w dzisejszych czasach biega i dźga wroga bagnetem przymocowanym pod lufą karabinu?
A standardowo jest chyba w każdym karabinie szturmowym mocowanie na bagnet
Dla mnie bez sensu jest mocowanie bagnetów na karabinach.... Kto w dzisejszych czasach biega i dźga wroga bagnetem przymocowanym pod lufą karabinu?
A standardowo jest chyba w każdym karabinie szturmowym mocowanie na bagnet
Ostatnie przypadki walk na bagnety zdarzyły się w czasie wojny w Afganistanie.
Czy wam też się każdy film ładuje godzinę do huja ?!?!?
Musisz wcisnąć jednocześnie Alt i F4 żeby odmulić przeglądarkę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów