A tak poważnie to rozumiem troszkę powody wkurwienia na amerykańską policję bo i tam pewnie skurwysynów nie brakuje ale w UK te całe protesty to chyba są tylko dlatego bo policja w ogóle ściga przestępców. Nie widziałem angielskiego policjanta, który zasługiwałby na nienawiść. Muchy by nie skrzywdzili.
A tak poważnie to rozumiem troszkę powody wkurwienia na amerykańską policję bo i tam pewnie skurwysynów nie brakuje ale w UK te całe protesty to chyba są tylko dlatego bo policja w ogóle ściga przestępców. Nie widziałem angielskiego policjanta, który zasługiwałby na nienawiść. Muchy by nie skrzywdzili.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie widziałem angielskiego policjanta, który zasługiwałby na nienawiść. Muchy by nie skrzywdzili.
A czym mają skrzywdzić!? Paznokciem!? Czy może kijkiem z kupą!?
A tak poważnie to rozumiem troszkę powody wkurwienia na amerykańską policję bo i tam pewnie skurwysynów nie brakuje
Ale zrozum też motywacje tej skurwysyńskiej policji.
To nie jest tak, że biali policjanci zebrali się przed laty i wylosowali murzynów do prześladowań.
Policja jest bardzo podejrzliwa w stosunku do nich, bo istnieje dużo większe prawdopodobieństwo, że taki wyciągnie klamkę, niż biały czy żółty. To czysty pragmatyzm i strach o własne zdrowie. Pracując tam słyszałbyś co miesiąc o historiach, jak ktoś o podejrzanym kolorze skóry zastrzelił twojego kolegę z pracy z miasta X. Sam Sadistic pokazuje nam dziesiątki takich filmów.
Nic nie bierze się z kosmosu, ludzie nie baliby się murzynów, gdyby nie mieli ku temu powodów, no to oczywiste chyba.
Ale zrozum też motywacje tej skurwysyńskiej policji.
To nie jest tak, że biali policjanci zebrali się przed laty i wylosowali murzynów do prześladowań.
Policja jest bardzo podejrzliwa w stosunku do nich, bo istnieje dużo większe prawdopodobieństwo, że taki wyciągnie klamkę, niż biały czy żółty. To czysty pragmatyzm i strach o własne zdrowie. Pracując tam słyszałbyś co miesiąc o historiach, jak ktoś o podejrzanym kolorze skóry zastrzelił twojego kolegę z pracy z miasta X. Sam Sadistic pokazuje nam dziesiątki takich filmów.
Nic nie bierze się z kosmosu, ludzie nie baliby się murzynów, gdyby nie mieli ku temu powodów, no to oczywiste chyba.
Prawda, 70% murzynów w Hameryce to jakieś gangusy dindunaffiny, złodzieje i ogólnie bezojcowskie bękarty z patologicznego ghetta, które sami sobie tworzą. Jednak, jak widać na wielu filmach policja nie pierdoli się tak samo z tymi normalnymi jak i całą resztą. Obie strony są już obecnie równo popierdolone. Najgorsze jest to, że faktów nie nazywa się tam po imieniu, a owija w szmaty rasizmu. Rasizm kurwa już niemal nie istnieje, kurwa. Pojedynczy debile machający flagami konfederatów itd, jebane rednecki i sporadycznie stare, tępe chuje na wysiedzianym wysokim stołku to wszystko co z niego zostało, ale tak nygasom łatwiej. Zaprzeczać prawdzie i udawać ofiary rasizmu dla większych przywilejów, niż ogarnąć swoje dupy samemu. Ci co próbują zaś dostają po mordzie od takich akcji jak jebane protesty BLM, bo to tylko nasila obawy przed czarnuchami, ktróe idą i plądrują wszystko jak leci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów