Jakie to prawdziwe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zarammoth napisał/a:
@Polak88: Oba tematy są związane z fajami, a że mam swoje (negatywne) zdanie na ich temat to się wypowiadam. Mój ojciec trafił do szpitala przez nie i obecnie jedzie na lekach. Jak choć jedna osoba dzięki mojemu pierdoleniu choć na 1% zbliży się do rzucenia to będę wielce rad .
To był jego świadomy wybór że palił i ni chuja nie można ludziom zakazać tego to ich życie ,zdrowie wybór chcą palić?Niech palą jak smoki wyjebane mam ale teksty typu zakazać papierosów itd to już trochę nie teges kraj powinien być wolny. a nie same zakzy
No to w lutym będzie płacz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów