Jakie to prawdziwe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ta właśnie ksero zrobiłem
markop4321, domyślam się po wieku(jeśli podałeś prawdziwy), że możesz nie pamiętać "karuzeli", ale kurwa sprawdź jak nie wiesz co to było, zanim się zaczniesz unosić
Żart starszy niż internet i nasi starzy razem wzięci stąd nawiązanie do pisemka nie wydawanego już ze 20 lat(a szkoda)
Żart starszy niż internet i nasi starzy razem wzięci stąd nawiązanie do pisemka nie wydawanego już ze 20 lat(a szkoda)
Jak wydaje na towar "luksusowy" - papierosy to nie dziwota, że na coś innego mniej zostaje.
@Polak88: Oba tematy są związane z fajami, a że mam swoje (negatywne) zdanie na ich temat to się wypowiadam. Mój ojciec trafił do szpitala przez nie i obecnie jedzie na lekach. Jak choć jedna osoba dzięki mojemu pierdoleniu choć na 1% zbliży się do rzucenia to będę wielce rad .
Kurwa, to ja zacznę pierdolić o tym byś przestał pierdolić i jeśli chociażby w 1% to zadziała to też będę wielce rad. Wielki kurwa zbawiciel się znalazł, nie wtrącaj się do czyjegoś życia, panie jezusie zbaw nas od papierosów
co się przyperdalasz? gościu powiedział co chciał, jest wolność słowa. potwierdzasz tylko stereotyp ze jak ktos pali to lazi wkurwiony co rusz, a jak powiesz cos o szkodliwosci szlugow to go dupsko piecze
Wybacz, ale nie palę, więc mi nie pierdziel Ale na chuj ten koleś wpierdala temat fajek w temat z tym niezwiązany, no kurwa, chce pisać o szkodliwości fajek to niech kurwa pisze w klopie, idealnie to miejsce dla niego sienadaje
troche odbiega od tematu, fakt, ale ludzie pisza o roznosciach niezwiazanych z tematem czy w ogole bez merytoryki jak jebalbym czy zawsze piwo
No, ale na chuj wtrącać sie w czyjeś życie co? Ktoś pali, to niech pali i tyle, to jego sprawa i ktoś inny powinien mieć to w dupie, bo to zdrowie palacza, a nie jego.
Zarammoth napisał/a:
@Polak88: Oba tematy są związane z fajami, a że mam swoje (negatywne) zdanie na ich temat to się wypowiadam. Mój ojciec trafił do szpitala przez nie i obecnie jedzie na lekach. Jak choć jedna osoba dzięki mojemu pierdoleniu choć na 1% zbliży się do rzucenia to będę wielce rad .
Jakby go auto jebło to pewnie stałbyś teraz z transparentem przed jakąś fabryką volvo, aby przestali produkować te machiny śmierci?
@up zgoniłby na Jean Claude Van-Damma ponieważ robił szpagat na lusterkach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów