📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W TV też już tym napierdalają na lewo i prawo jakieś okazje na koniec świata, super kredyty, zniżki itp. Ja pierdole ale będzie zawód 22.12.12.
pierdolenie o zawodzie 22.12.12... pomyślcie sobie, ile wojen będzie na świecie tego dnia...
PS.a i jeszcze 1... Majowie przewidzieli koniec świata a raczej koniec naszej cywilizacji na 21.12.12.
wszystko prawie ok, ale biiorąc pod uwagę przesunięcie czasu, to wedle której daty liczyć?
PS.a i jeszcze 1... Majowie przewidzieli koniec świata a raczej koniec naszej cywilizacji na 21.12.12.
wszystko prawie ok, ale biiorąc pod uwagę przesunięcie czasu, to wedle której daty liczyć?
Bo normalnie to nic nie załapiesz ? ;D
Poza tym ja pierdole, dlaczego mam wierzyć jakiemuś ludowi (który co prawda miał łeb do obliczeń i świata), a nie wierzyć jakiemuś jebniętemu pastorowi z USA, który już 2 razy przesuwał koniec świata?
Poza tym nr 2: mam wyjebane- jak świat się nie skończy to nic nie stracę na swojej opinii, a jak się skończy to chuj wszystko strzeli i też nic nie stracę, rachunek jest prosty.
Nie, nie mam co robić w domu.
Poza tym ja pierdole, dlaczego mam wierzyć jakiemuś ludowi (który co prawda miał łeb do obliczeń i świata), a nie wierzyć jakiemuś jebniętemu pastorowi z USA, który już 2 razy przesuwał koniec świata?
Poza tym nr 2: mam wyjebane- jak świat się nie skończy to nic nie stracę na swojej opinii, a jak się skończy to chuj wszystko strzeli i też nic nie stracę, rachunek jest prosty.
Nie, nie mam co robić w domu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów