Jedź mu na zderzaku, a potem go nastraszliveleak.com/view?i=3d5_1391713680
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ładnie mu to tam wyszło, tylko nie wiem kogo tu bardziej pokarało
Kurwa no rozumiem lewopasownika na autostradzie,ale w mieście jak jedzie się te 55 a typ obok 48 a typ za toba chciałby 90(i napierdala tymi "długimi" bo on musi zapierdalać) to chuj mu w dupe,może akurat się komuś życie uratuje.
W sumie, gdyby zmieniono rucha na lewostronny... to i tak nikt by nie zauważył.
A lewopasmowców to wysłać do ruskich - niech spróbują przetrwać.
A lewopasmowców to wysłać do ruskich - niech spróbują przetrwać.
Tez czesto jezdze lewym bo na prawym takie koleiny, ze zawieszenie idzie urwac... a jak sie komus spieszy i chce w miescie ladowac ponad 100 to niech koleinami wyprzedza
Kto powiedział, że gość jechał szybko ? A może chciał jechać 50 a gości przed nim jechał 35/40 i dlatego się wkurwiał ?. Do tego stwarza zagorzenie bo jazda ze zbyt wolną prędkością jest zagrożeniem. Mówimy tu o 30 na 50siątce i utrudnianie ruchu za co też można dostać mandat. A w konsekwencji mamy buraka który się spienił i spowodował wypadek gdzie ucierpiał najbardziej gość jadący z naprzeciwka. Było warto ? Na to pytanie niech sobie każdy sam odpowie stawiając się na miejscu gościa z naprzeciwka.
Proponuje czasem pomyśleć szerzej i użyć więcej wyobraźni aniżeli widzieć tylko czubek swojego egoistycznego kinola.
Proponuje czasem pomyśleć szerzej i użyć więcej wyobraźni aniżeli widzieć tylko czubek swojego egoistycznego kinola.
@up
Nie wiem, czy zauważyłeś (może masz oczy w dupie), ale gość pojechał w końcu te swoje szybciej i teraz zbiera nakrętki z coli na nowe auto. Więc, zdecydowanie, prędkość wyższa niż prędkość lewopasownika nie była bezpieczna.
Nie wiem, czy zauważyłeś (może masz oczy w dupie), ale gość pojechał w końcu te swoje szybciej i teraz zbiera nakrętki z coli na nowe auto. Więc, zdecydowanie, prędkość wyższa niż prędkość lewopasownika nie była bezpieczna.
Ruch dwupasmowy jest pod każdym względem lepszy ale cebulaki tego nie akceptują przez zazdrość że ktoś ich może wyprzedzić
Słuchajcie pizdeczki w rurkach co sądzą że lewym można zapierdalać. To że jedziecie zgodnie z ograniczeniem nie daje Wam prawa do blokowania lewego pasa poza obszarem zabudowanym. Bo może komuś się spieszy i chce jechać szybciej. A Was to chuj obchodzi. Nie jesteście policją. To jego sprawa czy zapłaci mandat.
W mieście jeżeli ma się wolny prawy pas i nie będzie się za chwilę skręcać w lewo to też należałoby zmienić na prawy.
Jak mnie wkurwia takie stwierdzenie bo jadę zgodnie z ograniczeniem. I chuj kurwa. Każdy jeździ jak uważa i odpowiada za siebie. Płaci też sam mandaty i zbiera punkty do kolekcji. Nie bawcie się w stróży prawa.
W mieście jeżeli ma się wolny prawy pas i nie będzie się za chwilę skręcać w lewo to też należałoby zmienić na prawy.
Jak mnie wkurwia takie stwierdzenie bo jadę zgodnie z ograniczeniem. I chuj kurwa. Każdy jeździ jak uważa i odpowiada za siebie. Płaci też sam mandaty i zbiera punkty do kolekcji. Nie bawcie się w stróży prawa.
Najlepsi są TIRowcy, którzy blokują lewy pas w korkach Niby mądrzy ludzi a tacy głupi.
a lewopasownik jak na prawdziwą kurwę przystało nic sobie z tego nie zrobił
Wy kurwa tępaki, na filmiku widać jak wasz "lewopasownik" wyprzedza 3 auta i zabiera się za czwarte. Do czego więc według Was,mistrzowie, służy lewy pas? Po to żeby sobie kurwa był i nikt nie miał na niego wjazdu chyba, że zapierdala dwie paki?
Idiota siedzący na zderzaku sam się pokarał, dobrze chujowi.
Poza tym chuj w dupę obu, to jednopasmówka.
Idiota siedzący na zderzaku sam się pokarał, dobrze chujowi.
Poza tym chuj w dupę obu, to jednopasmówka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów