W sumie nie dużo tego...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Jak uszczęśliwić mężczyzne??
-Piwo między cycki
-Piwo między cycki
Oj tam, oj tam, gadacie. Wcale nie jest tak źle. To wy myślicie, że jesteśmy nienormalne i stawiacie (sami sobie!) tak wysoko poprzeczkę. Oczywiście nie mówię tego w imieniu wszystkich kobiet, ale moim i co najmniej parędziesięciu, które bliżej znam
"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
@BylemSieWysrac
Wiadomo kto korzysta z dziwek. Normalny, czysty facet nie wetknął by swojego wacka do takiego syfu, ale Tobie widać to nie przeszkadza...
Wiadomo kto korzysta z dziwek. Normalny, czysty facet nie wetknął by swojego wacka do takiego syfu, ale Tobie widać to nie przeszkadza...
hmm... Z całą przyjemnością mogę oznajmić iż spełniam ok połowy tych kryteriów....no to jak...któraś zainteresowana?
jakoś ten jeden argument, co do uszczęśliwienia mężczyzny, nie przemawia do mnie.. myślę, że bardziej trza by się jednak postarać
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Cytat:
Jak uszczęśliwić kobietę ?
odpowiedź jest identyczna jak w pytaniu "kiedy kobieta ma orgazm?":
a kogo to kurwa obchodzi
@BylemSieWysrac
Ktoś tu zazdrości że jakaś kobieta robi to co lubi i jeszcze dostaje za to sporą kasę?
Dawno już skończyły się czasy takich prostytutek jakie je widzisz. Ba, niektóre są nawet lepiej zadbane niż spora część moich 'zwyczajnych' koleżanek. A i cycki mają większe.
Bądźmy szczerzy, nienawidzisz ich tylko dla tego że są inne, że znalazły sobie inny, niż twój wymarzony, sposób na życie. I świetnie im w tym idzie
@up
Dojrzały mężczyzna sam sobie potrafi odpowiedzieć czego mu potrzeba i żaden Władek z Opola nie musi mu wciskać swojej "jedynej słusznej drogi życia" ani mówić, czego powinien oczekiwać od kobiety.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów