Kolega zaprosił mnie na mecz i kilka piwek. Od razu gdy przyszedłem powiedział „Czuj się jak u siebie w domu”. Uderzyłem więc jego żonę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
nawet 13 latek powinien lepsze kawały wymyślać lub kopiować...;/ nie śmieszne
nie rozumiem u siebie w domu bijesz jego zone?
sorry chłopaki liczba piw przeczy waszym hejtom, jebana demokracja co nie?
niektórzy tutaj nie zrozumieli że to kawał. nie najwyższych lotów ale wciąż kawał. i śmieszny na dodatek
Widzę, że część użytkowników nie wyszła jeszcze z gimnazjum, stąd tyle przypadków nie zrozumienia kawału.
Miguel92 napisał/a:
Facet bijący swoją kobietę to pizda nie facet. Tyle w temacie.
Po pierwsze kolego to sadistic jeżeli nie rozumiesz że takie kawały są tu na porządku dziennym to tu nie wchodź.
Po drugie zgadzam się z tym co powiedziałeś ale jak ktoś zauważył to tylko kawał więc nie spinaj się tak.
no tak takie cioty tylko kobiety bija
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów