Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ludzie zamiast spieldalać, bo chuj wie co wybuchło, to lecą popatrzeć
Widocznie nie spali na lekcjach Przysposobienia Obronnego - jak Ty Zasada uniesionego kciuka - widząc maksymalnie rozwinięty grzyb atomowy wyciągasz przed siebie prosto rękę z uniesionym kciukiem tak, żeby dolna część dłoni była u podstawy grzyba atomowego a szczyt kciuka na szczycie "kapelusza" grzyba - jeżeli grzyb mieści się w tym wymiarze albo jest znacznie mniejszy - najwyższy czas spierdalać do najbliższego schronu, piwnicy lub choćby budynku, jeżeli grzyb jest taki albo znacznie większy (w tym wypadku na oko ze trzy razy większy) to nie ma sensu już uciekać bo właśnie otrzymałeś śmiertelną dawkę promieniowania lub otrzymasz ją przed znalezieniem schronienia i tak czy siak umrzesz w przeciągu kilku najbliższych dni, więc będziesz jedynie zabierał miejsce, leki i pożywienie osobom w schronie oraz psuł im morale swoimi agonalnymi wrzaskami
Widocznie nie spali na lekcjach Przysposobienia Obronnego - jak Ty Zasada uniesionego kciuka - widząc maksymalnie rozwinięty grzyb atomowy wyciągasz przed siebie prosto rękę z uniesionym kciukiem tak, żeby dolna część dłoni była u podstawy grzyba atomowego a szczyt kciuka na szczycie "kapelusza" grzyba - jeżeli grzyb mieści się w tym wymiarze albo jest znacznie mniejszy - najwyższy czas spierdalać do najbliższego schronu, piwnicy lub choćby budynku, jeżeli grzyb jest taki albo znacznie większy (w tym wypadku na oko ze trzy razy większy) to nie ma sensu już uciekać bo właśnie otrzymałeś śmiertelną dawkę promieniowania lub otrzymasz ją przed znalezieniem schronienia i tak czy siak umrzesz w przeciągu kilku najbliższych dni, więc będziesz jedynie zabierał miejsce, leki i pożywienie osobom w schronie oraz psuł im morale swoimi agonalnymi wrzaskami
Oby mi się to nigdy nie przydało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów