📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebista rozdzielczość czyli nagrywane cegłówką.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zajebista rozdzielczość czyli nagrywane cegłówką.
smartofonem za mniej niż 20 zł; Freedom 251
No, to Maryi zgasił światło.
Wiecie... Indie tez były kolonią, ale oni teraz chcą pokazać, że nie potrzebują pomocy (ale potrzebują bo takiego syfu nigdzie nie ma...) i maja jednak atom... Aleeeee czarnuchy nie maja ani grama godności na to wychodzi i tylko "dej, dej ,dej " i maja wszędzie jebane srajfony bo białe lewicowe cwele im nawet dupy dadza kiedy ich bambus zawoła... Pierdolone drabina "godności"
Niektórzy Pewnie mnie zjadą ale mam to gdzieś. Czy kogoś to porąbało? Ten filmik powinien być raczej na hardzie, a jak nie to widziałem tydzień temu jak tu byłem znacznie gorszy, który na hardzie na pewno powinien wyglądać. Tymczasem są na głównej. Czy już naprawdę za grosz myślenie czy instynkty samozachowawczego? Żenada po całości bo dużo ludzi wbija poglądac np. głupie filmiki, a nie chcą widzieć juchy itp. Admini? Brak?
T9*
T9*
Chyba nie widziałeś sadola z przed kilku lat... to co na hardzie teraz bylo normalnie na głównej, Ktoś kogoś pierdolnął łopatką i już hard, Weż sie lecz.
Tam nie znają telefonów?
Muszą filmiki Snickersem kręcić???
Muszą filmiki Snickersem kręcić???
Nie wiem czy zauważyliście, ale w 1 filmie, gość krzyczy mame mame mame mame.
I może ci się zrobić przykro, bo jak by tak tobie ktoś matkę na oczach zapierdolił?
Jednak nie przykrzajcie.
Mame to chłop,
I może ci się zrobić przykro, bo jak by tak tobie ktoś matkę na oczach zapierdolił?
Jednak nie przykrzajcie.
Mame to chłop,
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów