📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
prawie jak u nas , tylko u nas lepiej udeptują
No w sumie oni opanowali już technikę 'na zimno i mokro', a my tylko na 'gorąco' :\
O! Brali korki u naszych
Oni to by się od naszych uczyć mogli! U nas, zależnie od regionu, to albo szpadlami asfalt wyrównują albo widłami układają albo co widziałem najlepsze- dziury gliną łatają!
Toż to nie Rosja tylko nasze A2 się buduje, a temu w białych butach to aż się robota w rękach pali
Napiszę tylko jedno... przynajmniej w Rosji coś robią...a u nas nawet takiej "prowizorki" nie ma.
A to napewno rosja??
@up łopaty to bardzo towarzyskie istoty gdyby jej nie podpierał zaczeła biedna by płakać i z roboty byłby chuj.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Już nie można odróżnić czy to Rosja czy Polska czasem, a to skłania do refleksji :| :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów