Ah, Ci gorole z Zakopanego, każdy sposób jest dobry, by zarobić parę groszy, nawet oszukując klientów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej przekonywujące byłoby np zdjęcie słoika po otwarciu.
Przeciez mogła mieć nakrętke od słoika łowicz.
Przeciez mogła mieć nakrętke od słoika łowicz.
prawdziwych górali juz nie ma
jacekmatys napisał/a:
taka nasza natura polaczków,taki kraj,takie reguły.
O przepraszam, polaczkiem to ty jesteś, ja jestem Polakiem, taka różnica
Kiedys pracowalem jako drugi kucharz u wlascicieli z gor, to ze ludzi robil w chuja to nic, to ze mieso ( schabowe itd ) smierdzialo na kilometr to tez nic, to ze w ryzu mieszkalo 100000tysiecy robali to tez nic. to ze wszystkie zupy byly niedojedzonymi zlewkami to tez nic... ale jego zony kurwy nigdy nie zapomne takiej pojebanej osoby szukac ze swieca... a najlepsze z tego wszystkiego jest to za w niedziele siadali w pierwsza lawke w kosciele :x ps. zwolnili mnie poniewaz zbyt czesto dopytywalem sie o podwyzke kilka dni przed bozym narodzeniem .... aleluja !
Rząd dyma obywateli przez cały swój aparat, więc kogo ma dymać obywatel? Może wydymać tylko innego obywatela. Więc najlepiej tego bogatego, bo ten i tak ma więcej. A nie czarujmy się, do zakopanego biedaki nie przyjeżdżają!!! A i menda spod żłoba się trafi
Gorol zawsze mo rocje;)
Na oscypkach też oszukują.
Któryś kolega wyżej ma rację, co z tego że ta sama nakrętka i słoik w tym samym kształcie? Może kiedyś kupiła, umyła słoik, zrobiła własny "zacier" i wrzuciła do tego samego słoika? Jakąś wielką firmą nie są żeby nakurwiać własne nakrętki i słoiki w jakimś unikalnym kształcie. A to że któraś tam powiedziała że nie musicie kupować to ma racje, bo ileż można słuchać kogoś kto stoii i pierdoli że sami nie robili, powiedziała żebyście się odjebali. A jeżeli naprawde robią w chuja to co z tego? Ty jakbyś miał okazję nie spróbowałbyś tak zarobić? Nie wierze że nie.
zacznijmy od tego, że głupi jest ten kto w ogóle kupuje cokolwiek spożywczego od górali, wszystkie te towary są dostępne w całej polsce w sklepach, są produkowane w tych samych firmach co te na straganach, tyle, że są tańsze i nie stoją chuj wie ile na słońcu
Film pokazuje w pełni jacy my Polacy...na każdym kroku opie....ć drugiego z grosza. A wasze komentarze i zachowanie dopełniaja obaru typowego Polaka...
A obok domowej żurawiny leży oryginalny górski oscypek z owczego mleka... tyle że z krowiego, z mleczarni pod Rzeszowem...
BTW, co za cymbał w dzisiejszych czasach jeździ w polskie góry jak kawałek dalej, za granicą czasi i słowacy przyjmą Cię taniej, na europejskim poziomie i potraktują jak klienta który daje im zarobić a nie dojną krowę którą trzeba w chuja zrobić byle dudki były.
@up
Wszystko prawda. Wszystko wokół "polaczki"... tylko JA, JA prawdziwy szlachcic polski mogę komentować i po innych cisnąć, inni to przecież chołota. Weź się puknij w czoło kutasem
BTW, co za cymbał w dzisiejszych czasach jeździ w polskie góry jak kawałek dalej, za granicą czasi i słowacy przyjmą Cię taniej, na europejskim poziomie i potraktują jak klienta który daje im zarobić a nie dojną krowę którą trzeba w chuja zrobić byle dudki były.
@up
Wszystko prawda. Wszystko wokół "polaczki"... tylko JA, JA prawdziwy szlachcic polski mogę komentować i po innych cisnąć, inni to przecież chołota. Weź się puknij w czoło kutasem
o 10 lat Za późno.
Teraz Konkurencja.
Teraz Konkurencja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów