18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pkh 2012-08-23, 20:21
Bardziej przekonywujące byłoby np zdjęcie słoika po otwarciu.
Przeciez mogła mieć nakrętke od słoika łowicz.
Zgłoś
m................0 2012-08-23, 20:22
prawdziwych górali juz nie ma
Zgłoś
Z................z 2012-08-23, 20:36 2
jacekmatys napisał/a:

taka nasza natura polaczków,taki kraj,takie reguły.

O przepraszam, polaczkiem to ty jesteś, ja jestem Polakiem, taka różnica
Zgłoś
kokofon 2012-08-23, 20:47 4
Kiedys pracowalem jako drugi kucharz u wlascicieli z gor, to ze ludzi robil w chuja to nic, to ze mieso ( schabowe itd ) smierdzialo na kilometr to tez nic, to ze w ryzu mieszkalo 100000tysiecy robali to tez nic. to ze wszystkie zupy byly niedojedzonymi zlewkami to tez nic... ale jego zony kurwy nigdy nie zapomne takiej pojebanej osoby szukac ze swieca... a najlepsze z tego wszystkiego jest to za w niedziele siadali w pierwsza lawke w kosciele :x ps. zwolnili mnie poniewaz zbyt czesto dopytywalem sie o podwyzke kilka dni przed bozym narodzeniem .... aleluja !
Zgłoś
Bezelbzl 2012-08-23, 22:14
"Góralska uczciwość"
A to dobre
Zgłoś
Tytussek 2012-08-23, 23:20
Rząd dyma obywateli przez cały swój aparat, więc kogo ma dymać obywatel? Może wydymać tylko innego obywatela. Więc najlepiej tego bogatego, bo ten i tak ma więcej. A nie czarujmy się, do zakopanego biedaki nie przyjeżdżają!!! A i menda spod żłoba się trafi
Zgłoś
marszalek1 2012-08-23, 23:39
Gorol zawsze mo rocje;)

ZAPRASZAM: << filmikihd.net/ >>
Zgłoś
markop4321 2012-08-23, 23:40
Na oscypkach też oszukują.
Zgłoś
Dziadek 2012-08-23, 23:50 2
Grube kurwy robiące w bambuko : /
Zgłoś
Provokattor34 2012-08-23, 23:50 2
Któryś kolega wyżej ma rację, co z tego że ta sama nakrętka i słoik w tym samym kształcie? Może kiedyś kupiła, umyła słoik, zrobiła własny "zacier" i wrzuciła do tego samego słoika? Jakąś wielką firmą nie są żeby nakurwiać własne nakrętki i słoiki w jakimś unikalnym kształcie. A to że któraś tam powiedziała że nie musicie kupować to ma racje, bo ileż można słuchać kogoś kto stoii i pierdoli że sami nie robili, powiedziała żebyście się odjebali. A jeżeli naprawde robią w chuja to co z tego? Ty jakbyś miał okazję nie spróbowałbyś tak zarobić? Nie wierze że nie.
Zgłoś
Ramsey007 2012-08-23, 23:51
Jebać to. Najważniejsze, że jest GOTYE!

Zgłoś
K................n 2012-08-23, 23:53
zacznijmy od tego, że głupi jest ten kto w ogóle kupuje cokolwiek spożywczego od górali, wszystkie te towary są dostępne w całej polsce w sklepach, są produkowane w tych samych firmach co te na straganach, tyle, że są tańsze i nie stoją chuj wie ile na słońcu
Zgłoś
rastalien 2012-08-23, 23:54
Film pokazuje w pełni jacy my Polacy...na każdym kroku opie....ć drugiego z grosza. A wasze komentarze i zachowanie dopełniaja obaru typowego Polaka...
Zgłoś
Krozpel 2012-08-23, 23:56 4
A obok domowej żurawiny leży oryginalny górski oscypek z owczego mleka... tyle że z krowiego, z mleczarni pod Rzeszowem...

BTW, co za cymbał w dzisiejszych czasach jeździ w polskie góry jak kawałek dalej, za granicą czasi i słowacy przyjmą Cię taniej, na europejskim poziomie i potraktują jak klienta który daje im zarobić a nie dojną krowę którą trzeba w chuja zrobić byle dudki były.

@up
Wszystko prawda. Wszystko wokół "polaczki"... tylko JA, JA prawdziwy szlachcic polski mogę komentować i po innych cisnąć, inni to przecież chołota. Weź się puknij w czoło kutasem
Zgłoś
salmonellas 2012-08-24, 0:01
o 10 lat Za późno.
Teraz Konkurencja.

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów