Teraz mozna!!!
Przebijaliscie sobie!!!!
Macie! Baca teraz sie cieszy?
Nie wiem na chuj się tak spinasz, hejterzy i tak cię tutaj zeżrą, dałeś wrzutę - spoko, ale nie próbuj jej bronić, bo nie dość, że zrobisz z siebie idiotę, to jeszcze zostaniesz zeżarty przez hejterów.
mrowczas666Nie można generalizować ale górale to cwaniaki. Zrobią wiele aby zarobić niekoniecznie się przejmując czy uczciwie. Ilu z turystów jest przekonanych, że jadło oscypka? Pewnie większość... Tymczasem po pierwsze nie ma możliwości dostania go zimą, bo owieczki mleka nie dają. Po drugie robienie oscypków to nieopłacalna sprawa. Owce nie dają wcale dużo mleka. Większość tych oscypkopodobnych wyrobów jest sprzedawana jako oscypki, które na prawdę można dostać tylko w kilku miejscach na podhalu. Ważne żeby dudki się zgadzały. Wystarczy spojrzeć na zameczone konie na drodze do Morskiego oka. Górale to byli sto lat temu. Kiedy robili za przewodników dla turystów, nierzadko ratując im życie. Teraz to przeciętny turysta ma większe doświadczenie w górach od górali.
E tam, ja tam jadłem prawdziwego akurat co do tego jestem przekonany. Jadłem też dużo pseudo oscypków bo mi smakują i swój klimat robią jak siedzisz przy grzańcu . Poza tym wszędzie Cię wydymają, nawet te drogie i wspaniałe makarony czterojajeczne są chuja warte, nie mówiąc o jajkach z farmy
W efekcie wychodzi im sranie we własne koryto.